Siirry suoraan sisältöön

Hyvää työntekijäkokemusta ja organisaatiokulttuurin kehittämistä pidetään Suomen Syöpäyhdistyksessä arvossa. Olemme mukana Great Place To Work -yhteisössä ja henkilökunta on antanut meille GPTW-tutkimuksessa tunnustusta siitä, että he viihtyvät meillä ja luottavat työnantajaansa.

Suomen Syöpäyhdistyksen ehdoton vahvuus on työntekijöiden kokema ylpeys työstään ja sen merkityksellisyydestä. Liki 90 % työntekijöistä kokee ylpeyttä kertoessaan muille, että he työskentelevät juuri meidän työyhteisössämme. Reilusti yli 90 % työntekijöistä on tyytyväisiä tapoihin, joilla Suomen Syöpäyhdistys vaikuttaa suomalaiseen yhteiskuntaan.

Työntekijät arvioivat johdon toiminnan luotettavaksi, rehelliseksi ja tasa-arvoiseksi. Johdon toiminnan nähdään selvästi perustuvan yhteisiin arvoihin. Henkilökunta arvostaa myös sitä, että organisaation johto on helposti lähestyttävä. Suomen Syöpäyhdistyksessä henkilökunta kokee, että työpaikalla voi olla oma itsensä, tiimityö toimii ja kollegoista välitetään.

Suomen Syöpäyhdistys oli vuonna 2020 ensimmäistä kertaa mukana Great Place To Work -tutkimuksessa ja sai sertifikaatin. Sertifiointi on kansainvälisesti tunnettu tunnustus organisaatioiden hyvästä työntekijäkokemuksesta. Sertifioinnin saa yli 10 henkeä työllistävä organisaatio, mikäli GPTW- henkilöstötutkimus osoittaa, että työntekijät viihtyvät työpaikallaan ja luottavat työnantajaansa. Tutkimus perustuu yksinomaan työntekijöiden vastauksiin.

Tutustu tarkemmin tutkimukseen