Siirry suoraan sisältöön

Liity jäseneksi syöpäyhdistykseen

Meitä on syöpäyhdistyksissä reilu 110 000. Jäsenenä saat tietoa, tukea ja erilaisia etuja. Syöpäyhdistysten jäsenet ovat mukana tukemassa ja mahdollistamassa suomalaista syöpätyötä.

Lue lisää henkilötietojesi käsittelystä jäsenrekisterissä

Lomakkeen tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Aloita valitsemalla, mihin yhdistykseen haluat liittyä:

 

Jäsenedut

Yhdistyksiin voi liittyä jäseniksi potilaita, heidän läheisiään ja heitä, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa (kannatusjäsen). Myös yritykset ja yhteisöt voivat liittyä jäseniksi. Se, mihin alueelliseen syöpäyhdistykseen voi liittyä, määräytyy asuinpaikan mukaan. Potilasyhdistykset ovat sen sijaan valtakunnallisia, ja niihin liittyminen perustuu tiettyyn sairauteen.

Syöpäyhdistyksen jäsenmaksut vaihtelevat yhdistyksittäin. Vuonna 2022 henkilöjäsenen jäsenmaksu on 15 – 30 euroa yhdistyksestä riippuen.

Syöpäyhdistyksen jäsen saa Syöpä-Cancer-lehden, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Syöpä-Cancer-lehti välittää ajankohtaista ja luotettavaa tietoa syöpätautien ehkäisystä, hoidosta ja tutkimuksesta.

Tutustu Syöpä-lehteen

Syöpä-Cancer-lehden saa alueellisen syöpäyhdistyksen, Suomen eturauhassyöpäyhdistyksen ja Suomen kurkku- ja suusyöpäyhdistyksen jäsenetuna.

Alueellisissa yhdistyksissä jäsenyys oikeuttaa hoitopäiväkorvaukseen, jos jäsen joutuu syövän vuoksi sairaalahoitoon. Hoitokorvauksen suuruus ja maksuehdot vaihtelevat jäsenyhdistyksestä riippuen.

Muut jäsen- ja potilasedut vaihtelevat yhdistyksittäin. Etuja voivat olla esimerkiksi alennukset liikuntapaikoissa, yhdistyksen järjestämät matkat ja tapahtumat tai yhdistyksen oma lehti.

 

Tietosuojaseloste (avautuu uudessa ikkunassa)(pdf)