Siirry suoraan sisältöön

Liity jäseneksi syöpäyhdistykseen

Meitä on reilu 110 000. Jäsenenä saat tietoa, tukea ja erilaisia etuja. Syöpäjärjestöjen jäsenet ovat mukana tukemassa ja mahdollistamassa suomalaista syöpätyötä.

Yhdistyksiin voi liittyä jäseniksi potilaita, heidän läheisiään ja heitä, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa.
Myös yritykset ja yhteisöt voivat liittyä jäseniksi.
Jos haluat liittyä alueelliseen syöpäyhdistykseen, yhdistys määräytyy asuinpaikkasi mukaan.
Potilasyhdistykset ovat sen sijaan valtakunnallisia, ja niihin liittyminen perustuu tiettyyn sairauteen.

Syöpäyhdistyksen jäsenmaksut vaihtelevat yhdistyksittäin. Vuonna 2023 henkilöjäsenen jäsenmaksu on 15 – 30 euroa yhdistyksestä riippuen.

Lue lisää henkilötietojesi käsittelystä jäsenrekisterissä

Lomakkeen tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Aloita valitsemalla, mihin yhdistykseen haluat liittyä:

 

Jäsenedut

Syöpä-lehti

Syöpä-Cancer-lehden saa alueellisen syöpäyhdistyksen, Colores – suolistosyöpäyhdistyksen ja Suomen eturauhassyöpäyhdistyksen jäsenetuna.
Lehden printtiversio ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Digilehti löytyy täältä
Syöpä-Cancer-lehti välittää ajankohtaista ja luotettavaa tietoa syöpätautien ehkäisystä, hoidosta ja tutkimuksesta.

Tutustu Syöpä-lehteen

Hoitopäiväkorvaus

Osalla jäsenyhdistyksistämme jäsenyys oikeuttaa hoitopäiväkorvaukseen, jos jäsen joutuu syövän vuoksi sairaalahoitoon. Hoitokorvauksen suuruus ja maksuehdot vaihtelevat jäsenyhdistyksestä riippuen.

BookBeat
Jäsenetu on voimassa kaikille uusille BookBeat-käyttäjille ja 45 päivän kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea yhteensä 30 tuntia. Edun jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti (alkaen 9,99 €/kk). BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa, eli voit katkaista tilauksen milloin tahansa. Linkki etuun on https://www.bookbeat.fi/syopajarjestot

Greenstar hotellit

Alennus on 13 % edullisimmasta huonehinnasta. Hinnan saa varatessa majoituksen osoitteessa: www.greenstar.fi käyttämällä varauskoodia GSLIITTO tai suoraan hotellien vastaanotoista.
Etu koskee Syöpäjärjestöjen jäseniä ja henkilökuntaa.

EasyFit
Aloitusmaksu 0 euroa (norm. 29,90 €). ONLINE-asiakkuus -50 % eli 7,45 eur/kk (ovh. 14,90 eur/kk). BASIC-asiakkuus 34,90 €/kk tai PLUS-asiakkuus 44,90 €/kk
Asiakkuus luodaan suoraan EasyFit-verkkokaupassa easyfitshop.fi alennuskoodilla SYRY23Y. Tämä koodi tulee syöttää verkkokauppaan samalla kun liitytään asiakkaaksi.

Holiday club
myöntää ryhmille etuja tarjouskyselyiden perusteella.

Hotelli Pikku Syöte 
-8 % normaalihintaisista majoitushinnoista jäsenkorttia näyttämällä sisäänkirjautumisen yhteydessä.

LadyLine
Aloitusmaksu 0 euroa (norm. 29/49 euroa). Kuukausimaksut normaalihintaisia (39-79 euroa) halutun asiakkuuden mukaisesti.
Asiakkuus voidaan tehdä suoraan LadyLinen verkkokaupassa ladyline.fi alennuskoodilla SYRY22Y. Koodi tulee syöttää verkkokauppaan asiakkuutta tehdessä.

Viking Line
Vapaa-ajan risteilyistä kaudesta ja reitistä riippuen jopa 30-50 % päivän hinnasta, tuotetunnuksella FPKRY. Lisäksi Viking Line myöntää alennuksia reittimatkoista tuotetunnuksella FPREIT. Kaikki edut löytyvät osoitteesta vikingline.fi/edut/syopajarjestot

Tietosuojaseloste (avautuu uudessa ikkunassa)(pdf)