Liity jäseneksi syöpäyhdistykseen

Meitä on syöpäyhdistyksissä jo yli 120 000. Jäsenenä saat tietoa, tukea ja erilaisia etuja. Syöpäyhdistysten jäsenet ovat mukana tukemassa ja mahdollistamassa suomalaista syöpätyötä.

Vapaaehtoistyö

Mitä enemmän Syöpäjärjestöillä on vapaaehtoisia, sitä paremmin pystymme auttamaan syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Jos sinulla on halua auttaa, tule mukaan Syöpäjärjestöjen toimintaan!

Vertaistukihenkilöt

Syöpäjärjestöjen tukihenkilö auttaa syöpään sairastunutta ja hänen läheisiään sairauden eri vaiheissa. Tukihenkilö voi olla itse sairastanut syövän, syöpäpotilaan läheinen tai kuka tahansa, joka on kiinnostunut toimimaan syöpäyhdistyksen tukihenkilönä.

Tule vapaaehtoiseksi

Hienoa, että haluat Syöpäjärjestöjen vapaaehtoiseksi. Täytä lomake, niin otamme yhteyttä ja kerromme, millaista vapaaehtoistoimintaa Syöpäjärjestöillä on alueellasi.

Lahjoita

Voit tukea Syöpäjärjestöjen työtä lahjoittamalla. Lahjoitusvarojen avulla tuetaan syöpäpotilaille tarkoitettua neuvontaa ja vahvistetaan syöpätutkimusta. Lahjoituksilla on iso merkitys.

Muutoksia jäsentietoihin

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa syöpäyhdistyksen jäsenyyttä ja jäsentietoja koskevista muutoksista. Lomakkeella voi myös lopettaa jäsenyyden.