Siirry suoraan sisältöön

Liity jäseneksi syöpäyhdistykseen

Meitä on syöpäyhdistyksissä noin 115 000. Jäsenenä saat tietoa, tukea ja erilaisia etuja. Syöpäyhdistysten jäsenet ovat mukana tukemassa ja mahdollistamassa suomalaista syöpätyötä.

Vapaaehtoistoiminta

Syöpäjärjestöjen tukihenkilötoiminta on keskeisin vapaaehtoistoiminnan muoto. Syöpäjärjestöissä toimii vapaaehtoisia mitä erilaisimmissa tehtävissä. Valitse oma tapasi auttaa ja ilmoittaudu mukaan!

Tukihenkilötoiminta

Syöpäjärjestöjen tukihenkilö auttaa syöpään sairastunutta ja hänen läheisiään sairauden eri vaiheissa. Tukihenkilö voi toimia sairastuneen tai hänen läheistensä tukena sairauden eri vaiheissa vertaistukihenkilönä, saattohoidon tukihenkilönä tai arjen ystävänä.

Kokemustoiminta

Kokemuskoulutus- tai kokemusasiantuntijatoiminnalla tarkoitetaan toimintaa, jossa hyödynnetään kokemustietoa teoriatiedon ohella.

Tule vapaaehtoiseksi

Hienoa, että olet kiinnostunut Syöpäjärjestöjen vapaaehtoistoiminnasta! Tervetuloa mukaan!

Lahjoita

Voit tukea Syöpäjärjestöjen työtä lahjoittamalla. Lahjoitusvarojen avulla tuetaan syöpäpotilaille tarkoitettua neuvontaa ja vahvistetaan syöpätutkimusta. Lahjoituksilla on iso merkitys.

Muuta jäsentietojasi

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa syöpäyhdistyksen jäsenyyttä ja jäsentietoja koskevista muutoksista. Lomakkeella voi myös lopettaa jäsenyyden.