Siirry suoraan sisältöön

Liity jäseneksi syöpäyhdistykseen

Meitä on syöpäyhdistyksissä reilu 110 000. Jäsenenä saat tietoa, tukea ja erilaisia etuja. Syöpäyhdistysten jäsenet ovat mukana tukemassa ja mahdollistamassa suomalaista syöpätyötä.

Vapaaehtoistoiminta

Syöpäjärjestöjen tukihenkilötoiminta on keskeisin vapaaehtoistoiminnan muoto. Syöpäjärjestöissä toimii vapaaehtoisia mitä erilaisimmissa tehtävissä. Valitse oma tapasi auttaa ja ilmoittaudu mukaan!

Tukihenkilötoiminta

Syöpäjärjestöjen tukihenkilö auttaa syöpään sairastunutta ja hänen läheisiään sairauden eri vaiheissa. Tukihenkilö voi toimia sairastuneen tai hänen läheistensä tukena sairauden eri vaiheissa vertaistukihenkilönä, saattohoidon tukihenkilönä tai arjen ystävänä.

Kokemustoiminta

Kokemustoimija on kokemuksen asiantuntija, jonka tehtävä on eri alojen ammattilaisten, opiskelijoiden ja suuren yleisön ymmärryksen ja tiedon lisääminen. Kokemustoimija tarjoaa näkökulman siihen, mitä sairastuminen tarkoittaa yksilötasolla ja millaisia asioita sairaus tuo ihmisen elämään.

Tule vapaaehtoiseksi

Hienoa, että olet kiinnostunut Syöpäjärjestöjen vapaaehtoistoiminnasta! Tervetuloa mukaan!

Lahjoita

Voit tukea Syöpäjärjestöjen työtä lahjoittamalla. Lahjoitusvarojen avulla tuetaan syöpäpotilaille tarkoitettua neuvontaa ja vahvistetaan syöpätutkimusta. Lahjoituksilla on iso merkitys.

Muuta jäsentietojasi

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa syöpäyhdistyksen jäsenyyttä ja jäsentietoja koskevista muutoksista. Lomakkeella voi myös lopettaa jäsenyyden.