Siirry suoraan sisältöön

Viestintä- ja varainhankintajohtajan paikka avoinna

Sinä energinen ja aikaansaava Viestintä- ja varainhankintajohtaja;

voisitko olla etsimämme henkilö vastaamaan laaja-alaisesti Syöpäjärjestöjen viestinnästä ja varainhankinnasta? Viestintä- ja varainhankintajohtajana vastaat Syöpäjärjestöjen brändistä sekä viestinnän palveluiden laadusta ja tuloksellisuudesta. Lisäksi vastaat varainhankinnan tuloksellisuudesta. Johtoryhmän jäsenenä vastaat Syöpäjärjestöjen strategian toteuttamisesta, johtamisesta ja toiminnan kehittämisestä sovittujen linjausten ja tavoitteiden mukaisesti.

Tehtävänäsi on kehittää Syöpäjärjestöjen brändiä sekä seurata, että viestintä on brändin mukaista. Vastaat Syöpäjärjestöjen sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Luot aktiivisesti suhteita eri sidosryhmiin ja tuet Syöpäjärjestöjen vaikuttajaviestintää. Vastaat varainhankinnan toteuttamisesta, budjetoinnista ja talousseurannasta. Toimit viestintä- ja varainhankintatiimimme esimiehenä. Autat tiimiäsi saavuttamaan tavoitteensa ja varmistat osaltasi, että parhaat viestinnän toimintamallit ovat käytössä. Tehtävässäsi raportoit Suomen Syöpäyhdistyksen pääsihteerille.

Sinulla on yli viiden vuoden kokemus monipuolisista viestinnän johtotehtävistä ja esimiestehtävistä sekä tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Ymmärrät viestintää, markkinointia ja varainhankintaa ja sinulla on näkemys, kuinka viestintää tulee johtaa tällä alalla. Hallitset monikanavaisen viestinnän ja markkinointikampanjoiden toteuttamisen. Työskentelet suomen kielen lisäksi sujuvasti englannin ja ruotsin kielellä suullisesti ja kirjallisesti. Sinulla on vahvaa osaamista digimarkkinoinnista. Olet positiivinen, innovatiivinen ja innostava kollega, joka olemuksellaan luo energistä ilmapiiriä ja tekemisen meininkiä. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet luonteva esiintyjä.

Tarjoamme vastuullista ja motivoivaa työtä arvostetun Syöpäjärjestöjen aktiivisessa ja kasvavassa viestintä- ja varainhankintayksikössä moderneissa toimitiloissa Helsingin keskustassa. Työpaikkamme on savuton.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa HR4:n rekrytointikonsultti Mira Stenholm, puh. 040 588 2406, tavoitettavissa parhaiten pe 21.4. ja ti 25.4. klo 9-10. Jätäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään to 27.4.2017.

Hae paikkaa(avautuu uudessa ikkunassa)

Syöpäjärjestöillä tarkoitetaan Suomen Syöpäyhdistyksen ja Syöpäsäätiön muodostamaa kokonaisuutta.

Suomen Syöpäyhdistys ry on maamme suurimpia kansanterveys- ja potilasjärjestöjä ja syöpäepidemiologista tutkimusta tekevän Suomen Syöpärekisterin ylläpitäjä. Suomen Syöpäyhdistykseen kuuluu jäseninä 12 alueellista syöpäyhdistystä ja kuusi valtakunnallista potilasjärjestöä. Syöpäjärjestöjen keskustoimistossa työskentelee noin 90 henkilöä.

Syöpäsäätiö on suurin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja Suomessa. Lahjoitusvaroin toimiva säätiö tukee kotimaista syöpätutkimusta sekä tarjoaa tukea ja neuvontaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Syöpäsäätiöllä on ollut merkittävä vaikutus syöpätutkimuksen ja syöväntorjunnan kehittymiseen Suomessa.
Lue lisää: www.syopasaatio.fi, www.syopajarjestot.fi, www.kaikkisyovasta.fi.