Verkkokurssilta voimaa työssä jaksamiseen

Oletko palaamassa töihin syöpäsairauden jälkeen? Mietityttääkö oma jaksaminen? Ilmoittaudu mukaan uudelle verkkokurssille!

Syöpäjärjestöt tarjoaa tänä syksynä ensimmäistä kertaa digitaalisen kuntoutuskurssin, jonka voit lähes kokonaan tehdä verkossa. Kurssi on tarkoitettu työhön palaaville tai työssä oleville syöpään sairastuneille.

Kurssin tavoitteena on tukea työhön paluuta sairauden jälkeen ja vahvistaa työssä jaksamista. Kurssi auttaa sinua tarkasteleman omaa työhyvinvointiasi ja voimavarojasi. Pääset myös keskustelemaan muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Kurssi tarjoaa monipuolisen itseopiskelupaketin, mielenkiintoisia verkkotehtäviä sekä keskusteluja asiantuntijoiden ja syövän kokeneiden kanssa.

Nopea ja tehokas kuntoutuskurssi

Verkkokurssi on lyhyt ja tehokas, syyskuusta marraskuuhun. Vaikka kurssi on muuten digitaalinen, alku- ja lopputapaamiset pidetään Kuopiossa lauantaina 23.9.2017 ja lauantaina 11.11.2017.

Itseopiskelua ja kurssitehtäviä voit tehdä omaan tahtiisi koko kurssin ajan. Tapaamispäivien matkakustannuksiin voit hakea Kelalta matkakorvausta lääkärin B-lausunnolla.

Verkkokurssi ei vaadi sinulta erityisiä it-taitoja. Tarvitset vain internet-yhteyden ja tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen. Kurssilla käytät selkeää ja helppoa Movendos-etävalmennusohjelmaa.

Miten pääset mukaan?

Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on 21.8.2017.

Soita tai lähetä sähköpostia Pohjois-Savon Syöpäyhdistykseen neuvontahoitaja Virpi Nissiselle: 040 7334737, virpi.nissinen@pohjois-savonsyopayhdistys.fi

Voit myös tulostaa kurssihakemuksen Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen sivustolta.