Siirry suoraan sisältöön

Verkkokurssilta voimaa työssä jaksamiseen

Oletko palaamassa töihin syöpäsairauden jälkeen? Mietityttääkö oma jaksaminen? Ilmoittaudu mukaan uudelle verkkokurssille!

Syöpäjärjestöt tarjoaa  ensimmäistä kertaa digitaalisen kuntoutuskurssin, jonka voit  kokonaan tehdä verkossa. Kurssi on tarkoitettu työhön palaaville tai työssä oleville syöpään sairastuneille.

Kurssin tavoitteena on tukea työhön paluuta sairauden jälkeen ja vahvistaa työssä jaksamista. Kurssi auttaa sinua tarkasteleman omaa työhyvinvointiasi ja voimavarojasi. Pääset myös keskustelemaan muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Kurssi tarjoaa monipuolisen itseopiskelupaketin, mielenkiintoisia verkkotehtäviä sekä keskusteluja asiantuntijoiden ja syövän kokeneiden kanssa.

Nopea ja tehokas kuntoutuskurssi

Verkkokurssi on lyhyt ja tehokas, 5 vkoa ajalla 1.2.-11.3.2018.

Itseopiskelua ja kurssitehtäviä voit tehdä omaan tahtiisi koko kurssin ajan.

Verkkokurssi ei vaadi sinulta erityisiä it-taitoja. Tarvitset vain internet-yhteyden ja tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen. Kurssilla käytät selkeää ja helppoa Movendos-etävalmennusohjelmaa.

Miten pääset mukaan?

Soita tai lähetä sähköpostia Pohjois-Savon Syöpäyhdistykseen neuvontahoitaja Virpi Nissiselle: 040 7334737, virpi.nissinen@pohjois-savonsyopayhdistys.fi

Ilmoittautuminen viimeistään 3.1.2018

Voit  tulostaa kurssihakemuksen täältä