Siirry suoraan sisältöön

Haemme varainhankinnan markkinointikoordinaattorin sijaista 

Sytytkö somettamisesta ja onnistuuko sinulta myös kampanjan koordinointi? Olet ehkä etsimämme henkilö markkinointikoordinaattoriksi varainhankinnan tiimiin.

Syöpäsäätiö etsii markkinointikoordinaattoria vanhempainvapaan ajaksi helmikuusta 2021 maaliskuuhun 2022. Markkinointikoordinaattorin päävastuut ovat somekanavien päivittäminen ja Roosa nauha -keräyksen koordinointi.

Päivität markkinointisuunnitelman mukaisesti somekanavia ja teet myös itse sisältöjä eri kanaviin. Olet taitava kirjoittaja ja somen ammattimainen käyttö on sinulla hallussa.

Olet myös Roosa nauha -keräyksen koordinaattori ja teet suosituimman keräyksemme hallinto- ja raportointitehtäviä. Persoonaltasi olet oma-aloitteinen, tehokas ja tiimityötaitoinen.

Tehtäväsi edellyttää:

  • tavoitteellista työskentelyotetta, hyvää organisointikykyä ja suunnitelmallisuutta nopeatempoisessa työympäristössä
  • näyttöä onnistuneesta projekti- tai kampanjatyöskentelystä
  • näyttöä somekanavien tulostavoitteellisesta hyödyntämisestä

Arvostamme lisäksi jotain näistä:

  • markkinointi-, mainos- tai viestintätoimistokokemusta
  • kuvankäsittelytaitoja
  • Salesforce-kokemusta
  • kokemusta varainhankinnasta

Olet osa dynaamista kymmenen hengen varainhankintatiimiä, jonka missiona on syövän voittaminen. Työssäsi pääset jakamaan onnistumisia ja oppimaan yhdessä Syöpäsäätiön rinnalla toimivan Suomen Syöpäyhdistyksen digiammattilaisten kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän Helsingin ydinkeskustassa sekä iloisen ja kunnianhimoisen työyhteisön tuen. Taloustutkimuksen helmikuussa 2020 tekemän tutkimuksen mukaan Roosa nauha -keräys on suomalaisten mieluisin lahjoituskohde ja sillä on enemmän tukijoita kuin millään muulla keräyksellä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa varainhankintajohtaja, Sari Meller p. 050-40 90 550.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pikaisesti, viimeistään 17.1.2021 mennessä osoitteeseen rekrytointi@cancer.fi.

Syöpäjärjestöillä tarkoitetaan Suomen Syöpäyhdistyksen ja Syöpäsäätiön muodostamaa kokonaisuutta.

Suomen Syöpäyhdistys ry on maamme suurimpia kansanterveys- ja potilasjärjestöjä ja syöpäepidemiologista tutkimusta tekevän Suomen Syöpärekisterin ylläpitäjä. Suomen Syöpäyhdistykseen kuuluu jäseninä 12 alueellista syöpäyhdistystä ja kuusi valtakunnallista potilasjärjestöä. Syöpäjärjestöjen keskustoimistossa työskentelee noin 100 henkilöä.

Syöpäsäätiö on suurin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja Suomessa. Lahjoitusvaroin toimiva säätiö tukee kotimaista syöpätutkimusta sekä tarjoaa tukea ja neuvontaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Syöpäsäätiöllä on ollut merkittävä vaikutus syöpätutkimuksen ja syöväntorjunnan kehittymiseen Suomessa.

Lue lisää: www.syopasaatio.fi, www.syopajarjestot.fi, www.kaikkisyovasta.fi