Siirry suoraan sisältöön

Haemme terveyden edistämisen päällikköä

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen terveyden edistämisen päällikköä.

Tutkimusten mukaan syövistä jopa 40% on ehkäistävissä terveellisillä elintavoilla. Tärkeimmät näistä liittyvät tupakointiin, alkoholiin, terveelliseen ravintoon ja painonhallintaan, liikuntaan sekä aurinko- ja seksuaaliterveyteen.

Terveyden edistämisen päällikkö vastaa tämän eri kohderyhmille toteutettavan terveyden edistämistyön integroimisesta yhteensopivaksi ja eri toimintoja tukevaksi kokonaisuudeksi. Tehtävässään hän suunnittelee syövän ehkäisyyn kohdistuvia toimenpiteitä ja osallistuu niiden toteutukseen paikallisesti ja valtakunnallisesti. Terveyden edistämisen päälliköllä on myös tärkeää tehtävä yhteensovittaa Syöpäjärjestöjen terveyden edistämistyö syöpäpotilaiden hoitopolkuun yhdessä alueellisten syöpäkeskusten kanssa.

Sinulla on kokemusta ja näyttöjä onnistuneesta terveyden edistämisestä. Olet valmis ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan. Hahmotat laajoja kokonaisuuksia ja osaat tiivistää oleelliset asiat. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet sujuvasanainen suullisesti ja kirjallisesti.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Terveyden edistämisen päällikkönä pääset osaltasi edistämään visiotamme ”Hyvä elämä ilman syöpää ja syövästä huolimatta”. Palkitsevan ja motivoivan työn lisäksi saat tueksesi työstään innostuneen, kannustavan ja mukavan työyhteisön.

Lisätietoja työtehtävästä ja rekrytoinnista antaa terveysosaston johtaja Juha Heino, puh. 050 386 6221. Soittoajat 20.5. klo 14.00 – 16.00 ja 24.5. klo 11.00 – 12.30.

Toimita hakemuksesi ja palkkatoiveesi viimeistään 30.5.2021 osoitteeseen rekrytointi@cancer.fi. Paikka täytetään 1.8. lähtien.