Siirry suoraan sisältöön

Syöpäyhdistys hakee projektikoordinaattoria

Suomen Syöpäyhdistys ry hakee määräaikaista projektikoordinaattoria. Koordinaattori työskentelee terveysosastolla vertaistuen ja vapaaehtoistoiminnan kehittämisessä, Helsingissä.

Työtehtävän kesto: Määräaikainen kehittämisprojekti ajalla 1.10.2017 – 30.09.2020 tai sopimuksen mukaan. On mahdollista, että toimi jatkuu tämän jälkeenkin.

Projektikoordinaattorin tehtäviin kuuluu vertaistuki- ja vapaaehtoistoiminnan kehittämiseen liittyviä tehtäviä Suomen Syöpäyhdistyksessä ja sen jäsenjärjestöissä. Tehtävät koostuvat vertaistuki- ja vapaaehtoistoiminnan eri muotojen sisällöllisestä kehittämisestä, toiminnan mallintamisesta, erilaisten koulutusten suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä toiminnan jalkauttamisesta osaksi Syöpäjärjestöjen toimintaa. Työ sisältää projektisuunnitelmien, koulutusmateriaalin ja muun materiaalin valmistelua sekä erilaisten tilaisuuksien ja koulutuspäivien järjestämistä. Työtehtäviin kuuluu myös toimimista vertaistuen ja vapaaehtoistoiminnan kehittämisen yhteistyöhankkeissa muiden toimijoiden kanssa.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa koulutusta, kokemusta projektityöskentelystä ja kehittämistyöstä sekä vertaistuki- tai vapaaehtoistoiminnan parissa työskentelystä sekä erinomaisia tietoteknisiä ja sosiaalisen median valmiuksia. Toimen menestyksekäs hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä, aktiivisuutta, itseohjautuvuutta ja joustavuutta toimia tiimissä, sekä kykyä itsenäiseen ja järjestelmälliseen työskentelyyn. Aikaisempi kokemus järjestötyöstä ja työskentelystä sosiaali- tai terveysalalla katsotaan eduksi.

Suomen Syöpäyhdistys on savuton työpaikka.

Tietoja tehtävästä antaa ylilääkäri Liisa Pylkkänen, 040 7335237
tiistaina 5.9.2017 klo 10 – 12
keskiviikkona 6.9.2017 klo 10 – 12
perjantaina 15.9.2017 klo 10 – 12

Vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja CV pyydetään toimittamaan sähköisesti
18.9.2017 mennessä osoitteeseen: rekrytointi@cancer.fi.

Lisätietoja Syöpäjärjestöistä www.syopajarjestot.fi www.kaikkisyövästä.fi www.fressis.fi www.ilmansyöpää.fi

Suomen Syöpäyhdistys ry on maamme suurimpia kansanterveys- ja potilasjärjestöjä ja syöpäepidemiologista tutkimusta tekevän Suomen Syöpärekisterin ylläpitäjä. Suomen Syöpäyhdistykseen kuuluu jäseninä 12 alueellista syöpäyhdistystä ja kuusi valtakunnallista potilasjärjestöä. Syöpäjärjestöjen keskustoimistossa työskentelee noin 90 henkilöä.