Siirry suoraan sisältöön

Syöpäsäätiö hakee digitaalisen varainhankinnan päällikköä

Syöpäsäätiö hakee 

Digitaalisen varainhankinnan päällikköä

ottamaan kokonaisvastuun Syöpäsäätiön digitaalisen varainhankinnan toteuttamisesta ja sen kehittämisestä.

Vastaat Syöpäsäätiön digitaalisen varainhankinnan strategisesta kehittämisestä ja päivittäisistä digitaalisen varainhankinnan tehtävistä.

Odotamme sinulta yli kolmen vuoden kokemusta tuloksellisesta digitaalisesta varainhankinnasta, myynnistä sekä markkinoinnista. Sinulla on pitkä kokemus strategisesta suunnittelusta, budjetoinnista ja projektinhallinnasta. Olet kannuksesi jo hankkinut SEO-, PPC (CPC)- ja konversiomarkkinoinnista ja ROI:n laskeminen on työsi perusta. Otat kokonaisvaltaisesti vastuun Syöpäsäätiön sekä Roosa nauha -kampanjan digitaalisesta varainhankinnasta sekä sen tuloksellisesta kehittämisestä.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus. Olet tuloshakuinen, täsmällinen, innovatiivinen ja kannustava kollega, joka luo rohkeasti uusia mahdollisuuksia digitaalisen varainhankinnan metodeihin.

Tarjoamme vastuullista ja motivoivaa työtä arvostetun Syöpäsäätiön varainhankintatiimissä viihtyisissä toimitiloissa Helsingin keskustassa. Työpaikkamme on savuton.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa:
varainhankintajohtaja Sari Meller, 050 40 90 550 seuraavina ajankohtina 2.10. klo 14-15 ja 4.10. klo 10-11.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi 11.10.2019 mennessä osoitteella rekrytointi@cancer.fi.
Paikka täytetään mahdollisimman pian.