Siirry suoraan sisältöön

Syöpäjärjestöt räätälöi uudet verkkosivustot kävijöiden kanssa

8.9.2015

Syöpäjärjestöt on avannut uudet mobiilikäyttöön sopivat verkkosivustot. Uudet sivustot, www.kaikkisyövästä.fi ja www.syöpäjärjestöt.fi , ovat auki tästä päivästä alkaen.

Uudistuksen tavoitteena on, että verkkosivustot palvelevat eri kävijöitä entistä paremmin. Sivustot on suunniteltu yhdessä eri kohderyhmien kanssa. Näkemyksiä on kysytty erityisesti syöpään sairastuneilta.

Kaikki syövästä -sivustolle on koottu tietoa sairaudesta, hoidoista, kuntoutuksesta ja syövän vaikutuksesta elämään. Sivusto on tarkoitettu syöpään sairastuneille, heidän läheisilleen ja kaikille niille, joita syöpään liittyvät kysymykset mietityttävät. Sivustolta saa myös neuvontaa ja vertaistukea. Lisäksi Kaikki syövästä -sivustolla on chat, jossa voi keskustella Syöpäjärjestöjen neuvontahoitajan kanssa. Hoitaja päivystää pikachatissa, mutta häneltä voi myös varata ajan pidempään kahdenkeskiseen chattiin.

Syöpäjärjestöt-sivusto tarjoaa tietoa järjestöasioista kiinnostuneille, vapaaehtoisille, tutkijoille ja medialle. Sivustolle on koottu tiedot Syöpäsäätiön apurahoista. Myös järjestön blogi aloittaa sivustolla. Blogiin kirjoittavat Syöpäjärjestön työntekijät.

Mobiilikäyttö kasvaa

Yhä useampi verkonkäyttäjä selaa sivustoja matkapuhelimella tai tabletilla. Syöpäjärjestöt pyrkiikin sivustouudistuksella vastaamaan näihin muuttuneisiin tarpeisiin. Uudet sivustot ovat täysin mobiiliystävällisiä.

Ensi vuoden alussa Syöpäjärjestöt avaa vielä uuden syövän ehkäisyyn keskittyvän sivuston. Siihen asti syövän ehkäisyyn liittyvään materiaaliin voi tutustua Enemmän synttäreitä -sivustolla(avautuu uudessa ikkunassa).

Lisätietoja

Verkkoviestintäpäällikkö Jaana Ruuth, 050 493 1701, jaana.ruuth@cancer.fi