Siirry suoraan sisältöön

Neuvontapalvelu auttaa myös joulunaikana

Syöpäjärjestöjen valtakunnallinen neuvontapalvelu auttaa syövästä huolestuneita jouluviikolla ja välipäivinä. Neuvontapalvelu on auki 21.-23.12. ja 28.-30.12.

Neuvontapalvelun hoitajat tavoittaa numerosta 0800 19414. Neuvontahoitajien kanssa voi myös chatata Syöpäjärjestöjen verkkosivuilla olevalla livechatilla, www.kaikkisyovasta.fi(avautuu uudessa ikkunassa).

Ajanvarauksella toimiva chat palvelee asiakkaita osoitteessa www.neuvontahoitaja.fi(avautuu uudessa ikkunassa).

Pyhäpäivät sekä jouluaaton ja uudenvuodenaaton palvelu on kiinni, mutta hoitajille voi kaikkina aikoina lähettää kysymyksiä sähköpostilla osoitteeseen neuvonta@cancer.fi(avautuu uudessa ikkunassa) tai jättää soittopyynnön vastaajaan. Hoitajat vastaavat viesteihin neuvontapalvelun aukioloaikana.

Syöpäjärjestöjen neuvontapalvelu auttaa kaikkia niitä, joita syöpään liittyvät kysymykset askarruttavat. Neuvontahoitajat ovat syöpään erikoistuneita terveyden- ja sairaanhoitajia.

Neuvontapalveluiden suosio on kasvanut viime vuosina runsaasti. Vuonna 2014 Syöpäjärjestöjen valtakunnalliseen neuvontapalveluun tuli yhteensä noin 4500 yhteydenottoa.

Lisätietoa neuvontapalveluista(avautuu uudessa ikkunassa)

Puhelinneuvonta:
maksuton puhelinnumero: 0800 19 414
maanantaisin klo 10–18 ja torstaisin klo 10–18
tiistaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 10–15

Joulunaikana neuvontapalvelu on auki 21.-23.12. ja 28.-30.12.

Keskustelufoorumi: Syöpäjärjestöjen keskustelufoorumi tarjoaa vertaistukea ja mahdollisuuden jutella syövästä muiden kanssa.
Keskustelufoorumi(avautuu uudessa ikkunassa)