Siirry suoraan sisältöön

Syöpäjärjestöihin haetaan kahta asiantuntijaa

Suomen Syöpäyhdistyksen terveyden edistämisen yksikköön haetaan Nuorisoasiantuntijaa määräaikaiseen toimeen kolmeksi vuodeksi 1.2.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Suomen Syöpäyhdistyksen yksi keskeinen tehtävä on nuorten terveellisten elämäntapojen edistäminen. Nuorille suunnattu Fressis-kokonaisuus sisältää Fressis.fi(avautuu uudessa ikkunassa) -sivuston ja sen sosiaalisen median kanavat sekä Fressis-lehden. Se on laaja-alainen terveyden edistämisen kokonaisuus kattaen nikotiinituotteet, ravitsemuksen, liikunnan, alkoholin, aurinkoterveyden, seksuaaliterveyden, vuorokausirytmin ja mielen hyvinvoinnin.

Etsimme nuorisoasiantuntijaa toteuttamaan Fressiksen nuorten osallistamisen kokonaisuutta sisällön ideoinnissa, tuottamisessa ja arvioinnissa. Työpaikkailmoitukseen(avautuu uudessa ikkunassa)

Suomen Syöpäyhdistyksen terveyden edistämisen yksikköön haetaan myös Terveyden edistämisen asiantuntijaa /projektipäällikköä 1.2.2018 lähtien toistaiseksi tai sopimuksen mukaan. Nimike määräytyy koulutuksen ja työkokemuksen perusteella.

Syöpäyhdistyksen keskeisiin tehtäviin kuuluu nuorten tupakkatuotteiden käytön ehkäisy ja lopettamisen tuki. Etsimme terveyden edistämisen ja projektihallinnan ammattilaista, suunnittelemaan ja toteuttamaan kehittämishankkeita ja terveysviestintää. Työpaikkailmoitukseen(avautuu uudessa ikkunassa)