Siirry suoraan sisältöön

Suomen Syöpäyhdistys hakee taloushallinnon osaajaa

Suomen Syöpäyhdistys hakee taloushallinnon osaajaa vakituiseen työsuhteeseen talousyksikkönsä monipuolisiin tehtäviin.

Tehtäviisi kuuluvat

Työtehtävät muodostuvat Suomen Syöpäyhdistyksen ja Syöpäsäätiön ostoreskontran hoitamisesta, laskutuksesta, palkanlaskennasta, varainhankintaa tukevien talousprosessien avustamisesta sekä muista avustavista kirjanpidon tehtävistä.

Odotamme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus (tradenomi, merkonomi) ja vähintään muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Lisäksi kirjanpidon kokonaisuuden ymmärrys auttaa tehtävän hoitamisessa. Sinulla on hyvät it-taidot ja sähköiset taloushallinnon työkalut ovat sinulle ennestään tuttuja. Uusien ohjelmien omaksuminen ja oppiminen on sinulle mieluisaa ja helppoa. Tehtävässä ei korostu kielitaito, mutta sinulla on perustaidot englannin ja ruotsin kielessä.

Toivomme sinulta

Olet yhteistyötaitoinen, pitkäjänteinen ja joustava taloushallinnon osaaja, jolla on ripeä työote sekä vastuuntuntoinen asenne työtä kohtaan. Tuot omalla positiivisella persoonallasi hyvää henkeä työyhteisöön.

Suomen Syöpäyhdistys tarjoaa

sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän tehokkaassa talousyksikössään sekä mukavan työyhteisön tuen moderneissa toimitiloissaan Helsingin ydinkeskustassa Unioninkadulla. Työpaikka on savuton.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjaana Merikanto, puh. 030 6090 504.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 2.6.2017 mennessä Kaislanet-palveluun. Hakemuksia käsitellään koko hakuaika ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus tehtävässä on elokuun alussa.

https://kaislanet.eilakaisla.fi/tyopaikat/Sivut/taloushallinnon-osaaja-9991.aspx