Suomen Syöpärekisteri hakee Web-kehittäjää

Suomen Syöpärekisteri on Suomen Syöpäyhdistyksen ylläpitämä tilastollinen ja epidemiologinen tutkimuslaitos, jossa työskentelee noin 40 eri alojen ammattilaista. Syöpärekisteri on ylläpitänyt THL:n lakisääteistä syöpärekisteriä vuodesta 1952 lähtien. Syöpärekisterin tehtäviin kuuluvat syöpätietojen ja joukkotarkastustietojen rekisteröinti, tilastointi ja seurantatutkimusten tuottaminen.

Lisää tietoa toiminnastamme: www.syoparekisteri.fi www.syopajarjestot.fi

Suomen Syöpärekisteri hakee IT-osastolleen

WEB-KEHITTÄJÄÄ

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu Syöpärekisterin verkkopalvelujen kehitys sekä osallistuminen operatiivisten sovellusten kehitykseen ja ylläpitoon. Tämän lisäksi vastaat syöpäilmoituksen verkkopalvelun teknisestä toteutuksesta. Tulet työskentelemään viiden hengen tiimissämme.

Tehtävässä menestyt, mikäli pystyt toimimaan sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky kommunikoida eri tieteenalojen ja ammattiryhmien kanssa. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Olet työssäsi järjestelmällinen, tarkka ja paineensietokykyinen. Ymmärrät huolellisen suunnittelun ja toteutuksen lisäksi myös dokumentoinnin tärkeyden. Sinulla on halu kehittää taitojasi ja työskentelytapojasi jatkuvasti paremmiksi.

Hakijalta edellytämme:

  • Yleisimpien web-tekniikoiden hallintaa (mm. HTML5, CSS3)
  • Python- ja JavaScript-osaamista (esim. Flask, jQuery, Backbone.js), tai kokemusta vastaavista kielistä ja kykyä oppia uutta
  • Vähintään kahden vuoden työkokemusta SQL-tietokannoilla
  • Vähintään neljän vuoden työkokemusta IT-alalta
  • Soveltuvaa teknisen alan koulutusta
  • Sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa

Eduksi katsomme:

  • PostgreSQL-osaaminen
  • UX/UI-suunnitteluosaamisen

Tarjoamme sinulle rennon ja innostavan työpaikan, jossa tehdään tärkeää työtä Suomen syöpätutkimuksen hyväksi. Työpaikkamme on savuton.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää päivitetyllä suomenkielisellä ansioluettelolla rekrytointi@cancer.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Projektipäällikkö Katja Lehtinen, puh. 050 339 9601.