Siirry suoraan sisältöön

Suomen Syöpärekisteri hakee tutkimuspäällikköä

Suomen Syöpärekisteri hakee tutkimuspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävässäsi ohjaat tutkimusprojektien toteuttamista ja toimit niiden epidemiologisena asiantuntijana. Olet mukana suunnittelemassa syöpätautien ja -seulontojen epidemiologista tutkimusta sekä ohjaat väitöskirjojen ja muiden opinnäytetöiden tekijöitä. Toimit tiimisi esihenkilönä.

Menestyt tehtävässäsi, mikäli sinulla on monipuolista kokemusta väestölähtöisestä tutkimuksesta. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Olet johdonmukainen, tiedonhaluinen sekä sopivasti kunnianhimoinen.

Sinulla tulee olla tohtorintutkinto ja soveltuvan alan dosentuuri (esim. epidemiologia), tai vastaava kokemus. Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen osaamista. Arvostamme aikaisempaa kokemusta opinnäytetöiden ohjaamisesta ja tutkimusrahoituksen hankkimisesta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän, rennon ja monitieteellisen työyhteisön sekä joustavan työajan ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn. Työsuhde-etuihin kuuluvat myös lounas- ja kulttuurietu sekä kattava työterveyshuolto.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 14.10.2022 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekrytointi@cancer.fi. Liitä mukaan CV, julkaisuluettelo sekä palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimusjohtaja Sirpa Heinävaara, puh. 050 523 7137. Puhelinkeskustelun ajankohta kannattaa sopia sähköpostitse, sirpa.heinavaara@cancer.fi.