Siirry suoraan sisältöön

Suomen Syöpärekisteri hakee rintasyöpäseulonnan asiantuntijaa

Suomen Syöpärekisteri hakee rintasyövän seulonnan asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävänäsi on kehittää suomalaista rintasyövän seulontaohjelmaa siten, että se jatkossakin on laadukas ja vaikuttava. Ideoit ja arvioit seulonnan prosesseja. Ohjaat ja koordinoit seulontatoimijoita. Työskentelet asiantuntijaryhmissä. Teet seulontaan liittyvää tutkimusta yhdessä rekisterin tutkijoiden ja koti- ja ulkomaisten tutkimuslaitosten kanssa.

Menestyt tehtävässäsi, mikäli sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Sinulla on hyvä tietopohja syöpätaudeista ja syöpätutkimuksesta. Olet kiinnostunut seulonnan prosesseista ja niiden kehittämisestä. Hahmotat ja ymmärrät kokonaisuuksia. Olet utelias, johdonmukainen ja halukas oppimaan uutta.

Sinulla tulee olla akateeminen koulutus ja soveltuvan alan väitöskirja joko tehtynä tai loppusuoralla. Arvostamme syöpäseulontojen tuntemusta ja aiempaa uraa väestölähtöisen tutkimuksen parissa (epidemiologia tai vastaava).

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän, rennon ja monitieteellisen työyhteisön sekä joustavan työajan ja mahdollisuuden hybridityöskentelyyn.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 26.5.2023 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekrytointi@cancer.fi. Laitathan mukaan myös CV:n, julkaisuluettelon sekä palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa seulontajohtaja Tytti Sarkeala, puh. 050 411 4238. Puhelinkeskustelun ajankohta kannattaa sopia sähköpostitse, tytti.sarkeala@cancer.fi.