Siirry suoraan sisältöön

Puhutaan rahasta ja hyvinvointialueista -webinaari antoi eväitä aluevaaleihin

Tarttumattomat sairaudet -järjestöverkoston Puhutaan rahasta ja hyvinvointialueista -webinaari antoi 1.12. keinoja hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen ja sisältöjä aluevaalikeskusteluihin. Puhutaan rahasta -webinaarit ovat osa terveysjärjestöjen yhteistä vaikuttamistyötä, jossa terveyteen ja hyvinvointiin suhtaudutaan inhimillisten näkökulmien lisäksi tuottavana investointina.

Webinaarissa rakennettiin pohjaa vaikuttavuusperusteiselle hyte-työlle tekemällä katsaus hyvinvointia ja terveyttä tukeviin rakenteisiin ja kuulemalla käytännön kokemuksia hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä alueilla.

Puhutaan rahasta ja hyvinvointialueista -webinaarin tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan (16.12. saakka) tarttumattomat.fi-sivustolta.

Puhutaan rahasta ja hyvinvointialueista -webinaari käynnisti samalla Tarttumattomat-järjestöverkoston aluevaalivaikuttamisen. Terveysjärjestöt tavoittelevat aluevaaleissa 2022 yhdenvertaisia ja oikea-aikaisia sote-palveluja, terveyden edistämisen huomioimista osana kaikkia palveluja ja toimivan yhteistyön rakentamista järjestöjen kanssa hyvinvointialueilla.

Tutustu Tarttumattomat-verkoston aluevaalitavoitteisiin: https://www.tarttumattomat.fi/vaalit/

Lisätiedot:

Tarttumattomat sairaudet -järjestöverkoston puheenjohtaja, toiminnanjohtaja Markku Hyttinen, Hengitysliitto ry, markku.hyttinen(at)hengitysliitto.fi

Tarttumattomat sairaudet -järjestöverkoston vaikuttamistyön verkoston puheenjohtaja, sosiaali- ja terveyspoliittinen asiantuntija Laura Tuominen-Lozic, Suomen Diabetesliitto ry, laura.tuominen-lozic(at)diabetesliitto.fi