Siirry suoraan sisältöön

Mitä mieltä olet sähköisistä terveyspalveluista?

Mitä mieltä olet siitä, että terveystiedot ja –palvelut siirtyvät entistä enemmän verkkoon sähköiseen muotoon? Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa mielipiteesi ja vaikuttaa sähköisiin terveyspalveluihin vastaamalla Aalto-yliopiston kyselyyn.

Sähköiset terveyspalvelut mahdollistavat terveydenhuoltoon liittyvän asioinnin ja tiedonvaihdon tietokoneen, taulutietokoneen tai matkapuhelimen avulla. Sähköinen palvelu voi olla esimerkiksi ammattilaisten tuottama terveystietosivusto, sähköinen ajanvaraus, sähköinen lomake, terveyden seurantaan liittyvä testi tai mittaus, yhteydenpito omahoitajan tai lääkärin kanssa.

Aalto-yliopisto kerää nyt vastauksia ja kokemuksia sähköisistä terveyspalveluista kyselyllä.

Vastaaminen vie noin 10-15 minuuttia. Kysely on nimetön ja kaikki antamasi tiedot ovat luottamuksellisia. Tulokset raportoidaan kootusti niin, ettei vastaajaa pysty tunnistamaan. Vastausdata tullaan säilyttämään Yhteiskuntatieteellisessä tietoarkistossa. Halutessaan saada lisätietoa tutkimuksesta ja tietoa tutkimuksen etenemisestä alla nimetyltä tutkijalta.  Kyselyyn voi vastata 30.4.2017 mennessä.

Tämä Aalto-yliopiston kyselytutkimus on osa Suomen Akatemian rahoittamaa hanketta COPE – Osaavan työvoiman varmistaminen sosiaali- ja terveydenhuollon murroksessa (www.stncope.fi(avautuu uudessa ikkunassa)). Tutkimuksen tavoitteena on selvittää, miten kansalaisia sekä terveydenhuollon ammattilaisia voitaisiin tukea sähköisten palvelujen käyttöönotossa ja hyödyntämisessä.

Pääsy kyselyyn(avautuu uudessa ikkunassa)