Siirry suoraan sisältöön

Lenkkarit jalkaan – tapahtumalla lahjoituksia Syöpäsäätiölle

5.2.2016

Helsinki Twilight Run & Walk on liikuntatapahtuma, jonka tuotoista osa lahjoitetaan Syöpäsäätiölle. Tämä hyvän mielen tapahtuma järjestetään 6.8.2016 Helsingin Hietaniemen alueella. Twilight Run & Walk on loistava tapa kaiken ikäisille ja -kuntoisille ihmisille kokoontua yhteen hyväntekeväisyyden ja liikunnan merkeissä.

Tapahtuman järjestävät juoksutapahtumia järjestävä Runner’s High yhteistyössä Syöpäsäätiön kanssa.

Twilight Run & Walk -tapahtumailta avataan Kids Runilla, lasten leikkimielisellä juoksulla, jonka jälkeen ovat vuorossa ammattivalmentajien vetämät alkuverryttelyt. Tästä osallistujat jatkavat joko 5 kilometrin kävelyyn, 10 kilometrin juoksuun tai puolimaratoniin. Tapahtumasta löytyy jokaiselle sopiva liikkumismuoto.

Tule mukaan nauttimaan liikunnan ilosta elokuun hämärtyvässä kesäillassa ja samalla tuet Syöpäsäätiön tärkeää työtä. Lasten juoksun osallistumisista lahjoitetaan kustakin viisi euroa Syöpäsäätiölle ja kävelystä, 10 kilometrin juoksusta sekä puolimaratonista 10 euroa.

Tapahtumatuotoilla tuetaan kotimaista syöpätutkimusta ja syöpäpotilaiden sekä heidän läheistensä tuki- ja neuvontapalveluja.

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: http://www.twilightrun.fi(avautuu uudessa ikkunassa)