Siirry suoraan sisältöön

Kuntoutustoiminnan kehittäjälle töitä Helsingissä

Suomen Syöpäyhdistys ry hakee määräaikaista projektikoordinaattoria terveysosastolle. Tähtävänä on kuntoutustoiminnan koordinointi ja kehittäminen Helsingissä. 

Työtehtävän kesto: Määräaikainen (vanhempainvapaan ja koulutusvapaan sijaisuuksia) ajalla 1.10.2017 – 31.12.2018 tai sopimuksen mukaan. On mahdollista, että toimi jatkuu tämän jälkeenkin.

Projektikoordinaattorin tehtäviin kuuluu erilaisia kuntoutumisen tuen ja sopeutumisvalmennuskurssien koordinointiin ja kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Tehtävät koostuvat osallistumisesta projektisuunnitelmien, hankehakemusten ja muun materiaalin valmisteluun sekä projektien koordinointiin, budjettiseurantaan ja toteuttamiseen. Työtehtäviin kuuluu myös koulutusten ja kokousten järjestämistä sekä toimimista kuntoutuksen kehittämisen yhteistyöhankkeissa Syöpäjärjestöjen jäsenjärjestöjen ja muiden toimijoiden kanssa.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa koulutusta, kokemusta kuntoutuksen ja/tai syöpäpotilaiden parissa toimimisesta, kokemusta projektityöskentelystä ja erinomaisia tietoteknisiä valmiuksia. Toimen menestyksekäs hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä, aktiivisuutta, itseohjautuvuutta ja joustavuutta toimia tiimissä, sekä kykyä itsenäiseen ja järjestelmälliseen työskentelyyn. Aikaisempi kokemus järjestötyöstä katsotaan eduksi.

Suomen Syöpäyhdistys on savuton työpaikka.

Tietoja tehtävästä antaa ylilääkäri Liisa Pylkkänen, 040 7335237
tiistaina 5.9.2017 klo 10 – 12
keskiviikkona 6.9.2017 klo 10 – 12
perjantaina 15.9.2017 klo 10 – 12

Vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja CV pyydetään toimittamaan sähköisesti 18.9.2017 mennessä osoitteeseen: rekrytointi@cancer.fi

Lisätietoja Syöpäjärjestöistä www.syopajarjestot.fi www.kaikkisyövästä.fi www.fressis.fi www.ilmansyöpää.fi

Suomen Syöpäyhdistys ry on maamme suurimpia kansanterveys- ja potilasjärjestöjä ja syöpäepidemiologista tutkimusta tekevän Suomen Syöpärekisterin ylläpitäjä. Suomen Syöpäyhdistykseen kuuluu jäseninä 12 alueellista syöpäyhdistystä ja kuusi valtakunnallista potilasjärjestöä. Syöpäjärjestöjen keskustoimistossa työskentelee noin 90 henkilöä.