Siirry suoraan sisältöön

Haemme yritysvarainhankinnan päällikköä

Haemme Syöpäsäätiön varainhankintatiimiin kokenutta

Yritysvarainhankinnan päällikköä

ottamaan kokonaisvastuun b2b-varainhankinnan toteuttamisesta ja kehittämisestä.

Vastaat Syöpäsäätiön yritysvarainhankinnan strategisesta kehittämisestä ja Roosa nauha -kampanjan yritysyhteistyökokonaisuudesta. Työtehtäviisi kuuluvat sopimusneuvottelut, kumppanuuksien kehittäminen ja yritysvarainhankinnan menestyksekäs hoitaminen strategian mukaisesti. Vastaat Roosa nauha -keräyksen yritysyhteistyöneuvotteluista, mm. tuoteyhteistyö- ja Roosa nauha -myynti kuuluvat vastuualueellesi. Varmistat, että yrityslahjoittajien hoitomallit ja lahjoittajapalvelu sujuvat ja kehität myös uusia yhteistyökonsepteja ja teet uusasiakashankintaa. Toteutat myös yritysmarkkinointiviestintää yhdessä muun tiimin kanssa.

Odotamme sinulta yli viiden vuoden kokemusta yritysvarainhankinnasta, itsenäistä työskentelytapaa ja olet myös joustava tiimipelaaja, joka auttaa tiimiä saavuttamaan yhteiset tavoitteet. Otat kokonaisvaltaisesti vastuun yritysvarainhankinnasta, niin isoista kumppanuuksista kuin pienempienkin lahjoitusten sujuvasta hoitamisesta.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus. Työskentelet suomen kielen lisäksi sujuvasti englannin ja ruotsin kielellä suullisesti ja kirjallisesti. Olet tuloshakuinen, täsmällinen, innovatiivinen ja kannustava kollega, joka olemuksellaan luo energistä ilmapiiriä ja uusia mahdollisuuksia yritysvarainhankinnan metodeihin.  Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet luonteva esiintyjä.

Tarjoamme vastuullista ja motivoivaa työtä arvostetun Syöpäsäätiön varainhankintatiimissä viihtyisissä toimitiloissa Helsingin keskustassa. Työpaikkamme on savuton.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa varainhankintajohtaja Sari Meller, 050 40 90 550seuraavina ajankohtina 6.8. klo 15-16, 7.8 8.30-9.30 ja 9.8 klo 9-10.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi 16.8.2019 mennessä osoitteella rekrytointi@cancer.fi(avautuu uudessa ikkunassa). Paikka täytetään mahdollisimman pian.