Siirry suoraan sisältöön

Haemme viestinnän asiantuntijaa

Haemme Syöpäjärjestöjen viestintään

Viestinnän asiantuntijaa

toteuttamaan ja kehittämään Syöpäjärjestöjen digitaalista viestintää.

Etsimme sinua, idearikas ja motivoitunut viestinnän asiantuntija, joka innostut sisältöstrategiasta ja monikanavaisesta viestinnästä. Digitaalisen viestinnän kehitystrendit kiinnostavat sinua ja ymmärrät digitaalisen median mahdollisuudet nyt ja tulevaisuudessa.

Vastaat verkkosivustojen sisältöjen ylläpidosta ja kehittämisestä. Olet osa sosiaalisen median sisältötiimiä, jossa tuotat aktiivisesti sisältöjä lukuisiin kanaviimme. Kirjoitat tiedotteita ja hoidat mediapalvelua yhdessä muiden viestinnän asiantuntijoiden kanssa. Tuotat visuaalista materiaalia päivittäiseen tarpeeseen, mm. valokuvia ja mobiilivideoita. Osallistut terveyden edistämisen viestintään ja sparraat eri alojen asiantuntijoita viestintäasioissa.

Työskentelet tavoitteellisesti, tehokkaasti ja otat vastuun projektien onnistumisesta. Sosiaaliset vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset. Digitaalisen viestinnän mittaaminen on sinulle tuttua ja osaat hyödyntää mittaamisen tuloksia viestinnän kehittämisessä. Tunnet median toimintatavat ja kykenet palvelemaan toimittajia paineenkin alla. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja kiinnostus osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Suomen kielen taitosi on moitteeton ja hallitset erinomaisesti myös englannin. Pidämme etuna, jos osaat hyvin myös ruotsia.

Odotamme sinulta:

  • Digitaalisen viestinnän vankkaa osaamista
  • Näkemystä käyttäjäkokemuksen kehittämisestä
  • Julkaisuvälineiden ja digisovellusten hallintaa
  • Analytiikan hallintaa
  • Vähintään kolmen vuoden työkokemusta

Tarjoamme sinulle monipuolisen viestinnän tehtäväkokonaisuuden isossa järjestössä, joka on Suomen suurin potilas- ja kansanterveysjärjestö. Palkitsevan ja motivoivan työn lisäksi saat tueksesi työstään innostuneen, kannustavan ja mukavan viestintätiimin. Savuton työpaikkamme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Jaana Ruuth, 050 493 1701 seuraavina ajankohtina 14.8. klo 15-16, 15.8. klo 10-11 ja 19.8. klo 9-10.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi 22.8.2019 mennessä osoitteella rekrytointi@cancer.fi. Paikka täytetään mahdollisimman pian.

Syöpäjärjestöillä tarkoitetaan Suomen Syöpäyhdistyksen ja Syöpäsäätiön muodostamaa kokonaisuutta.

Suomen Syöpäyhdistys ry on maamme suurin kansanterveys- ja potilasjärjestö ja syöpäepidemiologista tutkimusta tekevän Suomen Syöpärekisterin ylläpitäjä. Suomen Syöpäyhdistykseen kuuluu jäseninä 12 alueellista syöpäyhdistystä ja kuusi valtakunnallista potilasjärjestöä. Syöpäjärjestöjen keskustoimistossa työskentelee noin 100 henkilöä.

Syöpäsäätiö on suurin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja Suomessa. Lahjoitusvaroin toimiva säätiö tukee kotimaista syöpätutkimusta sekä tarjoaa tukea ja neuvontaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Syöpäsäätiöllä on ollut merkittävä vaikutus syöpätutkimuksen ja syöväntorjunnan kehittymiseen Suomessa.