Siirry suoraan sisältöön

Haemme terveysosastolle johtajaa

Haemme Suomen Syöpäyhdistyksen terveysosastolle

TERVEYSOSASTON JOHTAJAA

Terveysosaston johtajana johdat Syöpäjärjestöjen strategian mukaisesti Suomen Syöpäyhdistys ry:n terveyden edistämistyötä ja kuntoutustoimintaa sekä neuvontaan ja tukeen liittyviä palveluita. Osallistut asiantuntijana myös Syöpäsäätiön eri toimintoihin.

Vastaat terveysosaston johtamisesta ja kehittämisestä hallituksen antamien linjausten mukaisesti muuttuvassa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Johdat suuntaa näyttäen ja kannustaen ammattitaitoista ja innostunutta asiantuntijajoukkoa kohti yhteisiä tavoitteita. Teet tiivistä yhteistyötä alan muiden toimijoiden, rahoittajien ja jäsenyhdistysten kanssa.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, aikaisempaa kokemusta ja näyttöä vaativista johtamistehtävistä, kokonaisuuksien hallintaa, strategista ajattelua ja toimenpanokykyä sekä hyviä esiintymis-, vuorovaikutus- ja henkilöstöjohtamisvalmiuksia. Arvostamme toimialaan liittyvää substanssiosaamista. Tohtorintutkinto tai erikoislääkärin tutkinto soveltuvalta alalta sekä kokemus järjestötoiminnasta katsotaan eduksi. Edellytämme sinulta erittäin hyvää englannin ja hyvää ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme monipuolisen ja merkittävän johtamis- ja asiantuntijatehtävän innostavassa ja aktiivisessa työyhteisössä.

Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköisesti  perjantaihin 2.2.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@cancer.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa dosentti, LT, pääsihteeri Sakari Karjalainen, puh. 0400 818 910 maanantaina 22.1.2018 klo 8.30 – 10.30, torstaina 25.1.2018 klo 8.30 – 11.00 ja perjantaina 26.1.2018 klo 13.00 – 16.00.