Siirry suoraan sisältöön

Haemme terveyden edistäjää määräaikaiseksi 1.3.2018-31.5.2019

Haemme terveyden edistämisen asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.3.2018 – 31.5.2019 Suomen Syöpäyhdistyksen terveyden edistämisen yksikköön.

Suomen Syöpäyhdistyksen yksi keskeinen tehtävä on nuorten terveellisten elämäntapojen edistäminen, mukaan lukien tupakkatuotteiden käytön ehkäisy ja lopettamisen tuki. Tärkeä kohderyhmämme on ammattikoulujen opiskelijat ja niiden henkilöstö.

Etsimme terveyden edistämisen ja kehittämistyön ammattilaista toteuttamaan ammattikoulun nikotiinittomuutta vahvistavaa hanketta, jossa huomio on erityisesti nikotiinittomuutta tukevissa rakenteissa ja henkilökunnassa. Muina työtehtävinä on tuottaa NikEdu-sivustolle ammattikouluille suunnattuun osioon sisältöä ja osallistua ammatillisten oppilaitosten nikotiinittomuutta edistäviä ja estäviä käytäntöjä selvittävän tutkimuksen suunnitteluun, kilpailutuksen toteutukseen ja koordinointiin.

Hallitset terveyden edistämisen sisällöt erityisesti nikotiinittomuuden edistämisen näkökulmasta. Osaat suunnitella ja toteuttaa kehittämishankkeita ja toimia yhteistyöverkostoissa. Sinulla on kokemusta projektihallinnasta ja raportoinnista. Työssäsi tukena on Suomen Syöpäyhdistyksen terveyden edistämisen tiimi. Työ sisältää jonkin verran matkustamista.

Odotamme sinulta:

  • terveyden edistämiseen soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vähintään kolmen vuoden työkokemusta terveyden edistämiseen liittyen
  • ammattioppilaitosmaailman tuntemista
  • sisällöllistä osaamista tupakka- ja nikotiinituoteaiheista
  • kokemusta terveyden edistämisen kehittämishankkeista
  • kokemusta projektihallinnasta ja hankkeiden arvioinnista
  • oma-aloitteisuutta, järjestelmällistä työotetta ja yhteistyötaitoja.

Arvostamme lisäksi:

  • kokemusta tupakkatyöstä, erityisesti savuttomien ympäristöjen kehittämisestä
  • kielitaitoa.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät terveyden edistämisen tiimissä ja modernit toimitilat Helsingin ydinkeskustassa. Työpaikkamme on savuton.

Toimita hakemuksesi CV:n kera sähköisesti 25.2.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@cancer.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa terveyden edistämisen kehittämispäällikkö Heidi Löflund-Kuusela, 19.2.2018 klo 13-14, puhelin 050 438 8841.

Lisätietoa Syöpäjärjestöistä www.syopajarjestot.fi www.kaikkisyovasta.fi www.ilmansyopaa.fi, terveyden edistämisen nuorille suunnatusta osuudesta www.fressis.fi ja lähiaikuisille suunnatusta osuudesta www.nikedu.fi