Siirry suoraan sisältöön

Haemme terveyden edistäjää vakituiseen työsuhteeseen

Haemme Suomen Syöpäyhdistyksen terveyden edistämisen yksikköön terveyden edistämisen asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteen 1.3.2018 lähtien tai sopimuksen mukaan.

Suomen Syöpäyhdistyksen yksi keskeinen tehtävä on nuorten terveellisten elämäntapojen edistäminen, mukaan lukien tupakkatuotteiden käytön ehkäisy ja lopettamisen tuki. Nuorille suunnattua viestintää toteutamme Fressis-kokonaisuuden kautta, joka sisältää Fressis.fi-sivuston, sosiaalisen median kanavat ja Fressis-lehden. Fressiksen teemoja ovat tupakka- ja nikotiinituotteet, ravitsemus, liikunta, arkirytmi, seksuaaliterveys, alkoholi ja mielen hyvinvointi.

Etsimme tehtävään terveyden edistämisen ja projektihallinnan ammattilaista. Hallitset terveyden edistämisen sisällöt. Osaat suunnitella ja toteuttaa terveysviestintää ja kampanjoita nuorille. Sinulla on hyvät projektihallintataidot ja vastaat Fressiksen osalta kokonaisuuden suunnittelusta, raportoinnista ja budjettiseurannasta sekä sisällöntuotannon ja markkinoinnin ulkoistuksista. Koordinoit Fressiksen yhteistyötä järjestöjen, nuorisotyön ja koulujen kanssa. Toimit myös Fressis-lehden päätoimittajana.

Odotamme sinulta:

  • terveyden edistämiseen soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä vähintään viiden vuoden työkokemusta terveyden edistämiseen liittyen
  • sisällöllistä osaamista Fressiksen terveysaiheista
  • vankkaa kokemusta projektihallinnasta, hankkeiden arvioinnista sekä palveluiden ostoista kilpailutuksineen
  • sisällöntuotantoon ja digitaaliseen viestintään liittyvää kokemusta ja taitoa, mukaan lukien hyvää suomen kielen taitoa
  • järjestelmällistä työotetta ja hyviä tiimityötaitoja
  • oma-aloitteisuutta, ripeää työotetta ja yhteistyötaitoja.

Arvostamme lisäksi:

  • kokemusta terveyden edistämisen kehittämishankkeista ja terveysviestinnästä
  • kokemusta työstä nuorten parissa
  • kokemusta työstä järjestöissä sekä järjestöjenvälisestä yhteistyöstä
  • kielitaitoa.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät terveyden edistämisen tiimissä ja modernit toimitilat Helsingin ydinkeskustassa. Työpaikkamme on savuton.

Toimita hakemuksesi CV:n kera sähköisesti 25.2.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@cancer.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa terveyden edistämisen kehittämispäällikkö Heidi Löflund-Kuusela, 15.2.2018 klo 14-15 ja 19.2.2018 klo 10-11, puhelin 050 438 8841.

Lisätietoa Syöpäjärjestöistä www.syopajarjestot.fi www.kaikkisyovasta.fi www.ilmansyopaa.fi ja terveyden edistämisen nuoriso-osuudesta www.fressis.fi