Siirry suoraan sisältöön

Haemme taloussuunnittelijaa

Tehtävässä huolehdit talouden ja hallinnon erilaisten hankkeiden läpiviennistä ja koordinoinnista. Työhön sisältyvät erilaiset yhteiset talouden ja hallinnon selvitys- ja suunnitteluprojektit sekä niiden kehittäminen paitsi organisaation sisällä myös jäsenjärjestöjen kanssa.

Vastaat ensisijaisesti Suomen Syöpäyhdistyksen ja Syöpäsäätiön sisäisestä laskennasta ja raportoinnista sekä niiden kehittämisestä. Osallistut myös ulkoisen laskennan työtehtäviin sekä tilinpäätöksien tekemiseen. Kehität talouden ohjauksen toimintamallejamme yhteistyössä muiden toimintojen ja tiimijäsenten kanssa. Tehtävässä korostuu alkuun omien talouden prosessiemme saattaminen ajan tasalle yhteistyössä tiimin muiden jäsenten kanssa.

Tehtävä sisältää prosessien mallintamista ja edellyttää aiempaa kokemusta järjestelmäprojekteista. Taloussuunnittelija tekee yhteistyötä eri sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat

  • sisäinen laskenta, budjetointi ja johdon raportointi sekä niiden kehittäminen
  • osallistuminen Suomen Syöpäyhdistyksen ja Syöpäsäätiön talouden ja tilinpäätöksien prosesseihin
  • jäsenyhdistyksien ja toimintojen tukeminen talouden ja tukipalvelutoimintojen osalta sekä osallistuminen kehittämissuunnitelman toteuttamiseen
  • talouden ja tukipalveluiden prosessien kehittäminen
  • osallistuminen talousjärjestelmien, raportoinnin ja mittareiden kehittämiseen
  • toimiminen talouden ja tukipalvelutoimintojen projektien koordinaattorina, osallistuminen projektitoimiston toteutukseen, projektien seurantatietojen keräämiseen sekä vastaat organisaation projektisalkun ylläpidosta
Mahdollisuuksien mukaan tehtävään sisältyy myös osallistuminen hankintaprosessien kehittämiseen, toimiminen tukihenkilönä, hankintojen koordinoiminen sekä asiakashallintajärjestelmän tukihenkilötoiminnan tehtävät.

Toivomme sinulta

Odotamme sinulla olevan tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävä on uusi ja vaatii yhteistyökykyä, proaktiivisuutta, analyyttisyyttä, kehittämisotetta, palveluhenkisyyttä, laaja-alaista talouden käytännön osaamista, vahvaa prosessi- ja projektiosaamista sekä kokemusta talouden järjestelmien kehittämisestä. Osaat tuoda toiminnallasi ja osaamisellasi lisäarvoa päätöksenteon tueksi. Sinulla on vahvaa työkokemusta talouden operatiivisista tehtävistä esim. tilinpäätösten, kirjanpidon ja talouden raportoinnin tiimoilta; olet toiminut aiemmin esim. controllerina tai tilintarkastajana. Persoonaltasi olet avoin, positiivinen, kommunikoiva sekä helposti lähestyttävä.

Suomen Syöpäyhdistys tarjoaa sinulle roolin, jossa voit kasvaa ja kehittyä monialaisena osaajana. Tehtävänkuva on monipuolinen, vastuullinen sekä merkityksellinen, jossa voit aidosti hyödyntää osaamistasi asiakasta palvelevassa työssä. Suomen Syöpäyhdistys tarjoaa kilpailukykyiset edut sekä iloisen ja mukavan työyhteisön moderneissa työtiloissa Helsingin ydinkeskustassa Unioninkadulla. Työpaikka on savuton.

Tässäkö uusi mukava työpaikkasi? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pikaisesti, viimeistään 24.6.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa to 13.6. klo 14-15  ja ma 24.6. klo 12-13 Eilakaislan rekrytointikonsultti Minna Juutilainen, puh. 030 6090 531.