Siirry suoraan sisältöön

Haemme talouspalvelupäällikköä

Hae meille yhteen Suomen parhaimmista työpaikoista tehtävään, jossa pääset kehittämään koko Syöpäjärjestöjen taloustoimintoja!

Kehitämme parhaillaan Syöpäjärjestöjen talouden toimintamalleja, prosesseja ja järjestelmiä sekä keskitettyä talouden palvelukeskusmallia. Otamme uudet talousjärjestelmät käyttöön vuoden sisällä.

Haemme henkilöä hoitamaan Syöpäjärjestöjen operatiivista taloushallintoa ja talousprosessien kehittämistä. Olet vahvassa roolissa kehittämässä perusteilla olevaa Syöpäjärjestöjen keskitettyjen talouspalveluiden toimintamallia ja palveluratkaisuja ja vastaat jatkossa keskitettyjen talouspalveluiden sujuvuudesta ja laadusta. Vastaat siitä, että Syöpäjärjestöjen kirjanpito, laskutus, reskontrat, palkanlaskenta, tilinpäätökset ja raportointi ovat reaaliaikaisia ja oikein ja asiakas saa sitä mitä haluaa ja tarvitsee. Toimit myös uuden järjestelmähankkeen projektipäällikkönä.

Työpäiviisi sisältyy myös taloushallinnon käytännön työtehtäviä esim. kirjanpidon ja sisäisen laskennan parissa. Osallistut myös erikseen sovittavalla tavalla Syöpäjärjestöjen testamenttiprosesseihin. Tehtävä on uusi, joten hakijalta toivotaan erityisesti ratkaisukeskeistä asennetta ja joustavaa ja mukautuvaa asennetta työhön. Tehtävässä toimit myös pienen taloustiimin esihenkilönä.

Olet vahva talousosaaja, joka innostut talousprosesseista, asiakaspalvelusta ja numeroista. Olet kehittämisorientoitunut, mutta et kaihda rutiinejakaan. Toimintatyyliltäsi olet joustava, helposti lähestyttävä ja palveluhenkinen ja omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet pitkäjänteinen ja näkemyksellinen talousosaaja, jolla on asennetta paitsi kehittää, myös tehdä kädet savessa asiakastyötä. Tehtävä edellyttää monipuolista osaamista eri taloushallinnon tehtävistä sekä tilinpäätöstaitoa. Kokemus tilitoimistotyöstä sekä sähköisistä taloushallintoympäristöistä on selkeä etu.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa kaupallista korkeakoulututkintoa ja ehdoton etu on, mikäli olet suorittanut KLT-tutkinnon. Palkitsevan ja motivoivan työn lisäksi saat tueksesi työstään innostuneen, kannustavan ja mukavan työyhteisön.

Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva. Raportoit tehtävässäsi Syöpäjärjestöjen talous- ja hallintojohtajalle.

Lisätietoja työtehtävästä ja rekrytoinnista antaa talous- ja hallintojohtaja Raija Jokila, puh. 040 590 3848. Soittoajat: Ma 24.5. klo 12.00 – 13.00 ja 15.30 – 17.00, ke 26.5. klo 13.00 – 15.00 sekä ke 27.5. klo 15.00 – 18.00.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 1.6.2021 osoitteeseen rekrytointi@cancer.fi. Toivottu aloitusajankohta tehtävässä on elokuu.