Siirry suoraan sisältöön

Haemme talousjohtajaa

Syöpäjärjestöt hakee nyt talousjohtajaa vastaamaan Suomen Syöpäyhdistyksen ja Syöpäsäätiön taloushallinnosta kokonaisuudessaan.

Talousjohtajan keskeiset vastuualueet ovat:

  • talouden ja rahoituksen suunnittelu
  • sijoituskokonaisuuden hallinta (Syöpäsäätiö)
  • raportointi ja tilinpäätökset
  • taloustiimin johtaminen.

Odotamme Sinulta vahvaa, jo useamman vuoden kokemuksen kautta karttunutta, talousjohdon osaamista. Olet monipuolinen talousjohtaja halliten sisäisen ja ulkoisen laskennan ja rahoituksen.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, kyky keskittyä olennaisiin kysymyksiin, näytöt onnistuneesta johtamisesta ja erinomaiset vuorovaikutustaidot.

Syöpäjärjestöt tarjoaa Sinulle monipuolisen talousjohtajan tehtävän ympäristössä, jonka tarkoitus ja tavoitteet ovat selkeät ja tärkeät.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi(avautuu uudessa ikkunassa) keskiviikkoon 20.9.2023 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Momentouksen seniorikonsultti Ville Valtonen puhelimitse 040 582 8838, varmimmin pe 8.9. klo 13–14, ma 11.9. klo 9–10 ja ma 18.9. klo 11-12.

Syöpäjärjestöjen tavoitteena on turvata suomalaisille hyvä elämänlaatu ilman syöpää ja syövästä huolimatta. Suomen Syöpäyhdistys jäsenjärjestöineen ja Syöpäsäätiö muodostavat Syöpäjärjestöt. Syöpäjärjestöillä on yhteinen strategia. Suomen Syöpäyhdistys ylläpitää Suomen Syöpärekisteriä. Syöpäjärjestöt on myös erittäin merkittävä syöpätutkimuksen rahoittaja Suomessa.