Siirry suoraan sisältöön

Haemme rekisteröinnin asiantuntijaa Suomen Syöpärekisteriin

Suomen Syöpärekisteri on Suomen Syöpäyhdistyksen ylläpitämä tilastollinen ja epidemiologinen tutkimuslaitos, jossa työskentelee noin 40 eri alojen ammattilaista. Syöpärekisteri on ylläpitänyt THL:n lakisääteistä syöpärekisteriä vuodesta 1952 lähtien. Syöpärekisterin tehtäviin kuuluvat syöpätietojen ja joukkotarkastustietojen rekisteröinti ja tilastointi sekä epidemiologinen tutkimus. Lisää tietoa toiminnastamme: www.syoparekisteri.fi.

Suomen Syöpärekisteri hakee rekisteröinnin asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työkenttänäsi on syöpäseulontoihin liittyvä tiedonkeruu, laadunvarmistus ja seulonnan prosessien ja IT-järjestelmien kehittäminen yhdessä muun tiimin kanssa. Työhösi kuuluu myös seulontatoimijoiden kouluttamista ja seulonnan kohdeväestön neuvontaa ja opastusta. Olet mukana tilastojemme ja raporttiemme tekemisessä ja osallistut tutkimusprojekteihin.

Menestyt tehtävässäsi, mikäli sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky kommunikoida eri ammattiryhmien kanssa. Sinulla on kokemusta terveydenhuollossa työskentelystä ja olet kiinnostunut IT-järjestelmistä sekä niiden ja toimintaprosessien kehittämisestä. Hahmotat ja ymmärrät kokonaisuuksia. Olet johdonmukainen ja halukas oppimaan uutta.

Sinulla tulisi olla terveydenhuollon koulutus (amk/yliopisto) tai muu soveltuva yhdistelmä koulutusta ja työkokemusta. Arvostamme myös syöpäseulontojen ja onkologian tuntemusta, kielitaitoa (englanti, ruotsi) ja aiempaa kokemusta prosessien kehittämisen parissa.

Tarjoamme sinulle joustavan työajan ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon.

Työpaikkamme on savuton.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 25.2.2022 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekrytointi@cancer.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa seulontajohtaja Tytti Sarkeala, puh. 050 411 4238. Hänet tavoittaa parhaiten ma 7.2. klo 13–14 ja ma 14.2. klo 14–15.