Siirry suoraan sisältöön

Haemme neuvontahoitajaa

Haemme Syöpäjärjestöjen valtakunnalliseen neuvontapalveluun Helsinkiin

SAIRAANHOITAJAA / TERVEYDENHOITAJAA, jolla on syöpähoitotyön osaamista ja kokemusta.

Tehtävänäsi on vastata syöpäpotilaiden ja heidän läheistensä sekä syövästä lisää tietoa haluavien henkilöiden kysymyksiin puhelimitse, sähköpostitse ja reaaliaikaisesti verkkokeskustelussa.

Syöpäjärjestöjen valtakunnallinen neuvontapalvelu tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden käyttää monipuolisesti sairaanhoitajan osaamistasi syöpäpotilaiden ja heidän läheistensä parissa työskentelyyn, yhteistyössä syöpäjärjestöjen eri toimijoiden kanssa.

Haemme ammattitaitoista, motivoitunutta syövänhoidon osaajaa, joka tuntee suomalaisen terveysjärjestelmän ja jolla on vankkaa työkokemusta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tietotekniikan perusvalmiudet, innokkuus uuden oppimiseen ja omaan ammatilliseen kehittymiseen takaavat sinulle vakinaisen työn järjestössä, joka tunnetaan luotettavana, vahvana ja osaavana järjestönä muuttuvassa maailmassa. Ruotsin kieli katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle työtä moniammatillisessa työryhmässä, jossa tutkimus ja käytännönläheisyys kohtaavat modernissa työympäristössä ydinkeskustassa.

Lisätietoja työtehtävästä ja rekrytoinnista antaa terveysosaston johtaja Juha Heino, puh. 050 386 6221. Soittoajat perjantaina 6.8. klo 12–14 ja tiistaina 10.8. klo 12–14.

Jätä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sähköisesti osoitteeseen rekrytointi@cancer.fi perjantaihin 20.8.2021 klo 16 mennessä, niin otamme sinuun yhteyttä.