Siirry suoraan sisältöön

Haemme kuntoutuksen asiantuntijaa

Kuntoutuksen asiantuntija määräaikaiseen (2.5.2023- 31.3.2024) työsuhteeseen

Odotamme, että sinulla on osaamista ja käytännön työkokemusta kuntoutuksesta sekä ihmisten psykososiaalisesta tukemisesta vakavan sairastumisen aiheuttamissa muuttuneissa elämäntilanteissa. Toiveenamme on löytää tiimiin henkilö, jolla on osaamista, mielenkiintoa ja halua olla kehittämässä ja kokeilemassa erilaisia kuntoutusmuotoja ja menetelmiä, erityisesti verkon välityksellä tarjottavaa yksilöllisistä ja ryhmämuotoista kuntoutumisen tukea. Katsomme eduksi kokemuksen järjestötyöstä.

Työssäsi koordinoit ja olet jäsenyhdistyksien tukena kehittämässä ja järjestämässä Syöpäjärjestöjen ryhmämuotoista kurssitoimintaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Toimintaa rahoitetaan STEA:n avustuksella sekä omarahoituksella. Tehtäväsi muodostuu mm. STEA avustushakemusten ja selvitysten valmistelusta, kurssitoiminnan seurannasta ja raportoinnista sekä muistioiden ja erilaisten materiaalien/oppaiden valmistelusta. Lisäksi olet mukana kehittämässä ja tuottamassa Syöpäjärjestöjen palveluja syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen sekä teet järjestö- ja sidosryhmäyhteistyötä.

Toivomme, että sinulla on:

  • tehtävään sopiva ylempi korkeakoulututkinto
  • aiempaa työkokemusta yksilöllisestä ja ryhmämuotoisesta kuntoutuksesta ja kuntoutuksen kehittämisestä
  • projektiosaamista eli mm. hyvät organisointitaidot ja kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia
  • hyvät viestintätaidot suullisesti ja kirjallisesti
  • ennakkoluuloton ja itseohjautuva työote erilaisiin tehtäviin tarttumiseksi
  • kykyä toimia joustavasti tiimissä sekä eri työryhmien ja sidosryhmien kanssa
    erinomaiset vuorovaikutustaidot
  • osaamista erilaisten ryhmien ohjaukseen
  • mielenkiintoa ja mahdollisesti aiempaa osaamista verkko- ja digitaalisten tukipalvelujen kehittämiseen

Palkitsevan ja motivoivan työn lisäksi saat tueksesi työstään innostuneen, kannustavan ja mukavan työyhteisön ja tiimin. Toivomme, että sinun olisi mahdollista aloittaa tehtävässäsi 2.5.2023 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja työtehtävästä ja rekrytoinnista antaa psykososiaalisen tuen päällikkö Katja Tähkä puhelin 050 304 6946. Parhaiten minut tavoittaa ti 7.3. klo 9 – 11, pe 10.3. klo 9 – 10 ja ma 13.3. klo 14 – 16.
Toimita hakemuksesi ja palkkatoiveesi pe 17.3.2021 mennessä osoitteeseen rekrytointi@cancer.fi.

Syöpäjärjestöillä tarkoitetaan Suomen Syöpäyhdistyksen ja Syöpäsäätiön muodostamaa kokonaisuutta.

Suomen Syöpäyhdistys ry on maamme suurin kansanterveys- ja potilasjärjestö ja syöpäepidemiologista tutkimusta tekevän Suomen Syöpärekisterin ylläpitäjä. Suomen Syöpäyhdistykseen kuuluu jäseninä 12 alueellista syöpäyhdistystä ja kuusi valtakunnallista potilasjärjestöä. Syöpäjärjestöjen keskustoimistossa työskentelee noin 100 henkilöä.

Syöpäsäätiö sr. on suurin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja Suomessa. Lahjoitusvaroin toimiva säätiö tukee kotimaista syöpätutkimusta sekä tarjoaa tukea ja neuvontaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Syöpäsäätiöllä on ollut merkittävä vaikutus syöpätutkimuksen ja syöväntorjunnan kehittymiseen Suomessa.