Siirry suoraan sisältöön

Haemme kohdunkaulasyövän seulonnan kehittämispäällikköä Suomen Syöpärekisteriin

Suomen Syöpärekisteri hakee

Kohdunkaulasyövän seulonnan kehittämispäällikköä

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävänäsi on kehittää suomalaista kohdunkaulasyövän seulontaohjelmaa siten, että se jatkossakin on laadukas ja vaikuttava. Ideoit ja arvioit seulonnan prosesseja. Teet seulontaan liittyvää tutkimusta yhdessä rekisterin tutkijoiden ja koti- ja ulkomaisten instituutioiden ja tutkimuslaitosten kanssa. Ohjaat ja koordinoit seulontatoimijoita. Verkostoidut laajalti ja viestit eri kanavissa. Työskentelet erilaisissa asiantuntijaryhmissä ja toimit esihenkilönä.

Menestyt tehtävässäsi, mikäli sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Sinulla on hyvä tietopohja syöpätaudeista ja syöpätutkimuksesta. Olet kiinnostunut seulonnan prosesseista ja niiden kehittämisestä. Hahmotat ja ymmärrät kokonaisuuksia. Olet johdonmukainen ja halukas oppimaan uutta.

Sinulla tulee olla akateeminen koulutus ja soveltuvan alan väitöskirja joko tehtynä tai loppusuoralla. Arvostamme syöpäseulontojen tuntemusta ja aiempaa uraa väestölähtöisen tutkimuksen parissa (epidemiologia tai vastaava).

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän, rennon ja monitieteellisen työyhteisön sekä joustavan työajan ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 1.4.2022 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekrytointi@cancer.fi(avautuu uudessa ikkunassa). Laitathan mukaan myös CV:n, julkaisuluettelon sekä palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa seulontajohtaja Tytti Sarkeala, puh. 050 411 4238(avautuu uudessa ikkunassa). Puhelinkeskustelun ajankohta kannattaa sopia sähköpostitse, tytti.sarkeala@cancer.fi(avautuu uudessa ikkunassa).