Siirry suoraan sisältöön

Haemme järjestöpäällikköä

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen järjestöpäällikköä.

Työssäsi tuet ja kehität toimintaa keskusjärjestön ja jäsenyhdistysten välillä. Kehität Syöpäjärjestöjen yhteisiä toimintatapoja ja olet omalta osaltasi mukana niiden viemisessä käytäntöön. Osallistut myös Syöpäjärjestöjen strategian implementointiin. Varmistat asiantuntevalla työotteellasi, että vastuullasi olevat sisäiset yhteistyön foorumit kokoontuvat lisäarvoa tuottavalla tavalla. Suunnittelet jäsenyhdistysten ja muiden sidosryhmien kanssa osaamisen kehittämistä ja yhteisiä koulutuksia. Teet yhteistyötä muiden järjestöjen ja sidosryhmien kanssa.

Sinulla on kokemusta ja näyttöjä onnistuneesta järjestötoiminnan kehittämisestä. Olet valmis ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan. Hahmotat laajoja kokonaisuuksia ja osaat tiivistää olennaiset asiat. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet sujuvasanainen suullisesti ja kirjallisesti.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Järjestöpäällikkönä pääset osaltasi edistämään visiotamme ”Hyvä elämä ilman syöpää ja syövästä huolimatta”. Tavoitteemme on tehostaa syövän ehkäisyä ja varhaistoteamista, tukea syövän hoidon kehittämistä, edistää hyvää elämää syövästä huolimatta ja vahvistaa syöpätutkimusta.

Palkitsevan ja motivoivan työn lisäksi saat tueksesi työstään innostuneen, kannustavan ja mukavan työyhteisön. Savuton työpaikkamme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Lisätietoja työtehtävästä ja rekrytoinnista antaa terveysosaston johtaja Juha Heino, puh. 050 386 6221.

Soittoaika : 17.3.2021 klo 10-11 sekä 18.3. klo 14–16.

Toimita hakemuksesi ja palkkatoiveesi 26.3.2021 mennessä osoitteeseen rekrytointi@cancer.fi. Paikka täytetään mahdollisimman pian.

Syöpäjärjestöillä tarkoitetaan Suomen Syöpäyhdistyksen ja Syöpäsäätiön muodostamaa kokonaisuutta.

Suomen Syöpäyhdistys ry on maamme suurin kansanterveys- ja potilasjärjestö ja syöpäepidemiologista tutkimusta tekevän Suomen Syöpärekisterin ylläpitäjä. Suomen Syöpäyhdistykseen kuuluu jäseninä 12 alueellista syöpäyhdistystä ja kuusi valtakunnallista potilasjärjestöä. Syöpäjärjestöjen keskustoimistossa työskentelee noin 100 henkilöä.

Syöpäsäätiö on suurin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja Suomessa. Lahjoitusvaroin toimiva säätiö tukee kotimaista syöpätutkimusta sekä tarjoaa tukea ja neuvontaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Syöpäsäätiöllä on ollut merkittävä vaikutus syöpätutkimuksen ja syöväntorjunnan kehittymiseen Suomessa.