Siirry suoraan sisältöön

Haemme hallintokoordinaattoria Syöpäjärjestöille

Syopäjärjestöjen työntekijät kuvassa

Haemme Syöpäpäjärjestöihin

HALLINTOKOORDINAATTORIA

Syöpäsäätiön apuraha- ja testamenttiprosesseihin ja Nordic Cancer Unionin sihteeristöön. Lisäksi tehtävään kuuluu avustavia tehtäviä testamenttien realisointiprosessissa.

Syöpäsäätiön apurahaprosessiin liittyviä tehtäviä ovat mm. hakuprosessien ylläpito, hakemusten käsittely, kokousjärjestelyt, apurahapäätösten valmistelu, järjestelmän ylläpito, maksatus, tilitys sekä yhteydenpito apurahanhakijoihin ja -saajiin. Lisäksi teet yhteistyötä talon eri toimintojen kanssa.

NCU-sihteeristöön liittyvät tehtävät koostuvat erityisesti NCU:n hallituksen kokousten valmistelusta, kokousjärjestelyistä ja tutkimusrahoitusprosessin organisoinnista. Tehtävään sisältyy runsaasti yhteydenpitoa englanniksi tai ruotsiksi.

Testamenttien realisointiprosessi pitää sisällään hallinnollisia tehtäviä, yhteydenpitoa yhteistyökumppaneihin, sopimusasioiden hoitoa sekä talousseurantaa. Hoidat tehtävää osana tiimiä taloussuunnittelijan työparina.

Odotamme sinulta:

  • sujuvaa ruotsin- ja englanninkielen taitoa
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • kokemusta taloushallinnon tehtävistä
  • kokemusta ja osaamista myös päivittäisten toimistorutiinien hoitamisesta
  • eduksi on, mikäli sinulla on juridista (esim. sopimus, kiinteistö, verotus) osaamista / kokemusta aiemmista tehtävistäsi

Koulutukseltasi voit olla esim. tradenomi tai olet hankkinut työkokemuksellasi vastaavan osaamisen. Ihmisenä olet helposti lähestyttävä, iloinen, positiivinen, aktiivinen, kehittämisorientoitunut, etkä kaihda rutiineja.

Tarjoamme sinulle:

  • merkityksellisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän suuressa järjestöorganisaatiossa
  • monipuoliset tehtävät
  • itsenäisen ja vastuullisen asiantuntijatehtävän
  • mukavat ja asiantuntevat kollegat
  • modernit toimitilat Helsingin keskustassa

Työsuhde solmitaan Suomen Syöpäyhdistyksen kanssa. Kyseessä on määräaikainen tehtävä vuoden 2024 helmikuun loppuun asti. Tehtävän aloitus on viimeistään elokuussa 2020. On mahdollista, että tehtävä vakinaistetaan. Työpaikka on savuton.

Tiedusteluihin vastaavat 17.2. klo 13.00 – 16.00, 24.2. klo 14.00 – 16.00 ja 5.3. klo 14.30 – 15.30

Talous- ja hallintojohtaja Raija Jokila, puh. 040 590 3848
Syöpäsäätiön tutkimusjohtaja Jarmo Wahlfors, puh. 050 410 1456

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoivomus 6.3.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@cancer.fi

Syöpäjärjestöillä tarkoitetaan Suomen Syöpäyhdistyksen ja Syöpäsäätiön muodostamaa kokonaisuutta.

Suomen Syöpäyhdistys ry on maamme suurin kansanterveys- ja potilasjärjestö ja syöpäepidemiologista tutkimusta tekevän Suomen Syöpärekisterin ylläpitäjä. Suomen Syöpäyhdistykseen kuuluu jäseninä 12 alueellista syöpäyhdistystä ja kuusi valtakunnallista potilasjärjestöä. Syöpäjärjestöjen keskustoimistossa työskentelee noin 100 henkilöä.

Syöpäsäätiö on suurin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja Suomessa. Lahjoitusvaroin toimiva säätiö tukee kotimaista syöpätutkimusta sekä tarjoaa tukea ja neuvontaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Syöpäsäätiöllä on ollut merkittävä vaikutus syöpätutkimuksen ja syöväntorjunnan kehittymiseen Suomessa.

Syöpäjärjestöillä on kaudella 2021–2023 vastuu Nordic Cancer Unionin (NCU, syöpäjärjestöjen pohjoismainen yhteistyöelin) puheenjohtajuudesta ja siihen liittyvästä sihteeristöstä.