Siirry suoraan sisältöön

Haemme asiamiestä Suomen Syöpäinstituutin säätiöön

Suomen Syöpäinstituutin säätiön (SSI) tarkoituksena on tehostaa ja edistää Suomessa harjoitettavaa syöpätautien korkeatasoista tutkimustyötä. Säätiö toteuttaa tarkoitustaan myöntämällä määräaikaisia tutkijaprofessuureja ja tutkijantoimia yhteistyössä muiden säätiöiden kanssa säätiön tieteellisen neuvottelukunnan esityksestä. Säätiö myös edistää kansallista syöpätutkimusta aloitteiden ja yhteiskunnallisen keskustelun kautta mm. Syövänhoidon mallimaa -hankkeessa. Säätiö teki aloitteen kansallisen syöpäkeskuksen (FICAN) perustamisesta ja pyrkii jatkossa huolehtimaan siitä, että korkeatasoinen syöpätutkimus muodostuu oleelliseksi osaksi FICANin toimintaa.

Asiamiehen tehtävänä on vastata säätiön toiminnasta hallituksen ohjauksessa ja yhteistyössä tieteellisen neuvottelukunnan kanssa. Tehtävänä on huolehtia tutkijantoimien järjestämisestä, tutkimuksen rahoituksesta yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa ja laajentaa yhteistyöverkostoja. Asiamies vastaa säätiön hallinnosta hyödyntäen palveluostona toteutettavia hallintopalveluita. Yhteydenpito sidosryhmiin, tutkijoihin sekä FICANin keskeisiin vaikuttajiin on tärkeä osa tehtävää.

Asiamiehen tehtävä on puolipäivätoiminen ja vakinainen. Toimi täytetään mahdollisimman nopeasti nykyisen asiamiehen siirryttyä johtajan tehtävään sosiaali- ja terveysministeriöön. Tarjoamme kiinnostavan ja dynaamisen työn huippututkimuksen ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen parissa näköalapaikalla.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • lääketieteellisen tutkimuksen ekosysteemin ymmärtämistä
  • avointa luonnetta ja halua tarttua aktiivisesti asioihin
  • hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja ja halua vaikuttaa
  • hyvää organisointikykyä

Arvostamme

  • aitoa kiinnostusta vaikuttaa ja edistää asioita
  • sitoutumista ja rohkeutta kehittää uutta
  • kokemusta kansainvälisestä toiminnasta
  • rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin

Hakemus:
Vapaamuotoisen hakemuksen toivotaan sisältävän lyhyen kuvauksen hakijan ansioista asiamiehen tehtävään ja CV:n yhtenä pdf-tiedostona. Hakemuksia toivotaan mahdollisimman pian ja viimeistään 27.11. mennessä osoitteeseen fcirecruitment007@gmail.com.

Yhteyshenkilöt:
Hallituksen varapuheenjohtaja Eero Heliövaara, eero.heliovaara@outlook.com
Tieteellisen neuvottelukunnan puheenjohtaja Tomi Mäkelä, tomi.makela@helsinki.fi, 050 528 6128