Siirry suoraan sisältöön

Etsimme yhteiskuntasuhteiden päällikön sijaista

Tule tekemään Suomen suurimman potilas- ja kansanterveysjärjestön yhteiskunnallista vaikuttamista! Haemme yhteiskuntasuhteiden päällikön perhevapaan sijaista Syöpäjärjestöihin suunnittelemaan, koordinoimaan ja toteuttamaan yhteiskunnallista vaikuttamista ja vaikuttajaviestintää.

Työssäsi edistät yhteiskunnallisia tavoitteitamme poliittisessa päätöksenteossa ja valmistelussa sekä terveyspalvelujärjestelmän sisällä. Vastaat yhteiskunnallisen vaikuttamisen kokonaisuudesta taustatukenasi vaikuttamisryhmä ja yksiköiden johtajat. Sparraat asiantuntijoitamme ja jäsenyhdistyksiämme vaikuttamisessa. Toteutat monikanavaista vaikuttajaviestintää, osallistut aktiivisesti Syöpäjärjestöjen viestintään ja tuot siihen yhteiskunnallista näkökulmaa. Ylläpidät suhteitamme sidosryhmiin ja poliittisiin päättäjiin ja olet mukana vaikuttamisen yhteistyöverkostoissa.

Sinulla on kokemusta ja näyttöjä onnistuneesta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Olet valmis ideoimaan ja suunnittelemaan, mutta myös tekemään käytännön vaikuttamistyötä. Hahmotat monimutkaisiakin asiakokonaisuuksia, osaat tiivistää olennaiset asiat ja pystyt asettamaan teemat yhteiskunnalliseen kontekstiin. Olet sujuvasanainen viestijä ja sisällöntuottaja sekä suullisesti että kirjallisesti. Tunnet suomalaista sote-järjestelmää ja kansalaisyhteiskuntaa ja sinulla on vahva poliittisen järjestelmän tuntemus. Hallitset laajoja kokonaisuuksia ja pystyt ylläpitämään pitkäkestoisia vaikuttamisprojekteja. Olet vastuuntuntoinen ja itsenäinen. Arvostamme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Työssäsi tarvitset sujuvaa englannin kielen taitoa; hyvän ruotsin osaamisen laskemme eduksi.

Yhteiskuntasuhteiden päällikkönä pääset osaltasi edistämään visiotamme ”Hyvä elämä ilman syöpää ja syövästä huolimatta”. Tavoitteemme on tehostaa syövän ehkäisyä ja varhaistoteamista, tukea syövän hoidon kehittämistä, edistää hyvää elämää syövästä huolimatta ja vahvistaa syöpätutkimusta.

Palkitsevan ja motivoivan työn lisäksi saat tueksesi työstään innostuneen, kannustavan ja mukavan viestintätiimin. Savuton työpaikkamme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Lisätietoja työtehtävästä ja rekrytoinnista antavat

  • Syöpäjärjestöjen viestintäjohtaja Jaana Ruuth, puh. 050 493 1701 (rekrytointiin ja organisaatioon liittyvät kysymykset)
  • Syöpäjärjestöjen yhteiskuntasuhteiden päällikkö Sini Terävä, puh. 050 515 5083 (työtehtävän sisältöön liittyvät kysymykset)

Soittoajat molemmille: 8.10. klo 9–10 sekä 12.10. klo 10–12.

Toimita hakemuksesi ja palkkatoiveesi 16.10.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@cancer.fi. Paikka täytetään mahdollisimman pian.

Syöpäjärjestöillä tarkoitetaan Suomen Syöpäyhdistyksen ja Syöpäsäätiön muodostamaa kokonaisuutta.

Suomen Syöpäyhdistys ry on maamme suurin kansanterveys- ja potilasjärjestö ja syöpäepidemiologista tutkimusta tekevän Suomen Syöpärekisterin ylläpitäjä. Suomen Syöpäyhdistykseen kuuluu jäseninä 12 alueellista syöpäyhdistystä ja kuusi valtakunnallista potilasjärjestöä. Syöpäjärjestöjen keskustoimistossa työskentelee noin 100 henkilöä.

Syöpäsäätiö on suurin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja Suomessa. Lahjoitusvaroin toimiva säätiö tukee kotimaista syöpätutkimusta sekä tarjoaa tukea ja neuvontaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Syöpäsäätiöllä on ollut merkittävä vaikutus syöpätutkimuksen ja syöväntorjunnan kehittymiseen Suomessa.