Siirry suoraan sisältöön

Etsimme sinua vaikuttajaviestinnän asiantuntija

Tule joukkoomme voittamaan syöpää vaikuttamisviestinnän asiantuntemuksellasi. Etsimme Syöpäjärjestöjen viestintätiimiin ja vaikuttamisalueidemme johtajien työpariksi mukavaa ja kokenutta työkaveria. Pääset kehittämään Syöpäjärjestöjen vaikuttamisen toimintamallia ja elämään sitä todeksi sote- ja maakuntauudistuksen prosesseissa ja lainsäädännön ja politiikkatoimien valmistelussa.

Suunnittelet ja toteutat viestintää sidosryhmille ja yhteiskunnallisille vaikuttajille. Tuotat yhdessä toimintojemme johtajien kanssa monipuolista sisältöä vaikuttajaviestinnän tarpeisiin sekä sparraat asiantuntijoitamme. Osallistut aktiivisesti Syöpäjärjestöjen viestintään ja tuot siihen yhteiskunnallista näkökulmaa.

Sinulta löytyy aiempaa osaamista itsenäisistä ja nopeatempoisista viestinnän tehtävistä ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Hahmotat monimutkaisiakin asiakokonaisuuksia, osaat tiivistää olennaiset asiat ja asettaa teemat yhteiskunnalliseen kontekstiin. Olet varma esiintyjä. Tunnet median ja sosiaalisen median lainalaisuudet ja osaat monikanavaisen viestinnän. Hallitset vuosi- ja strategisen suunnittelun sekä mittaroinnin. Tunnet sosiaali- ja terveysalan päättäjät sekä sote- ja maakuntauudistuksen ja terveyteen vaikuttavan lainsäädännön kentät. Tieteellisen tutkimuksen tuntemus lasketaan eduksi.

Olet verkostoitunut, idearikas ja osaat kirjoittaa sujuvasti. Työskentelytyylisi on analyyttinen ja tarkka. Siedät kiirettä ja osaat nivoa tekemisesi strategiaamme. Lisäksi toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Englannin hallitset; hyvä ruotsin kielen taito lasketaan eduksi.

Tarjoamme sinulle asiantuntevan, merkityksellisen ja digitaalisesti ajan hermolla olevan työyhteisön Helsingin keskustassa. Työpaikkamme on savuton.

Haluatko maan suurimman potilas- ja kansanterveysjärjestön joukkoihin? Tavoitteemme on tehostaa syövän ehkäisyä ja varhaistoteamista, tukea syövän hoidon kehittämistä, edistää hyvää elämää syövästä huolimatta ja vahvistaa syöpätutkimusta.

Kysy lisää Suomen Syöpäyhdistyksen ja Syöpäsäätiön viestintä- ja varainhankintajohtaja Helena Hulkolta,
puh. 050 582 2211, 8.11.2017 kello 15.30 – 16.30 ja 15.11.2017 kello 10.30 – 11.00.

Toimita hakemuksesi CV:n kera sähköisesti 17.11.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi@cancer.fi. Rekrytointihaastattelut pidetään viikolla 47.