Siirry suoraan sisältöön

Etsimme markkinointiviestinnän asiantuntijaa varainhankintatiimiin

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen markkinointiviestinnän asiantuntijaa vahvalla sisällöntuotannon ja projektihallinnan kokemuksella. Päävastuunasi on sisällöntuotanto sosiaalisen median kanaviin ja sinulla on kokemusta kohderyhmälähtöisestä lähestymistavasta. Somesisältöjen lisäksi sinulta luonnistuvat tarvittaessa myös syvemmät juttutyypit, kuten haastattelut. Toivomme, että pystyt tuottamaan sisältöjä luontevasti sekä viestinnällisistä että markkinoinnillisista lähtökohdista käsin. Vastuullesi saat osan Syöpäsäätiön sosiaalisen median kanavista.

Sisällöntuotannon lisäksi pidät hyppysissäsi Roosa nauha -keräystä lukuun ottamatta Syöpäsäätiön muita kampanjoita ja hallinnoit niitä varainhankintatiimin sisällä ja eri sidosryhmien kanssa. Projektien hallinta on sinulle tuttua ja mieluisaa työtä.

Lopullisen tehtävänkuvan painopisteet muodostuvat kokemuksesi ja vahvuuksiesi mukaisesti. Kerro rohkeasti omasta osaamisestasi ja toiveistasi tehtävänkuvan suhteen. Saat markkinointi-, ja viestintäpäällikön ja koko mukavan tiimimme tuen onnistuaksesi työssäsi.

Tehtäviisi kuuluvat:

 • Sisällön tuottaminen someen ja verkkosivuille
 • Somekanavien kokonaisuuden hallinnointi
 • Syöpäsäätiön kampanjoiden (pl. Roosa nauha -keräys) hallinnointi

Odotamme sinulta:

 • Vahvaa kokemusta sisällön tuottamisesta eri kanavissa
 • Kykyä ymmärtää viestinnän ja markkinoinnin tarpeita
 • Kokemusta projektityöskentelystä ja projektien hallinnoinnista
 • Joustavuutta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja

Eduksesi luetaan myös jokin näistä:

 • Kokemus asiakaspoluista ja sisällöntuotantoon liittyvästä strategisesta ajattelusta
 • Ymmärrys brändin merkityksestä toiminnan kasvulle ja sisältöjen suunnittelulle
 • Näyttöjä laajojen kokonaisuuksien hallinnasta yksityiskohtia unohtamatta
 • Näyttöjä tuloksellisesta markkinointiviestinnän ja/tai viestinnän sisällöistä
 • Kokemusta sosiaalisen median tuloksellisesta hyödyntämisestä

Olet osa dynaamista ja jatkuvasti kehittyvää viidentoista hengen varainhankintatiimiä, jonka missiona on syövän voittaminen. Työssäsi pääset kehittymään ja jakamaan onnistumisia yhdessä Syöpäsäätiön ja rinnalla toimivan Suomen Syöpäyhdistyksen ammattilaisten kanssa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän sekä iloisen ja kunnianhimoisen työyhteisön tuen arvostetussa asiantuntijaorganisaatiossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa varainhankintajohtaja Sari Meller, 050 409 0550, soittoaika: 7.8. klo 15–16.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen, viimeistään 8.8.2023 osoitteeseen rekrytointi@cancer.fi.

Syöpäjärjestöillä tarkoitetaan Suomen Syöpäyhdistyksen, Syöpärekisterin ja Syöpäsäätiön muodostamaa kokonaisuutta. Suomen Syöpäyhdistys ry on maamme suurimpia kansanterveys- ja potilasjärjestöjä ja syöpäepidemiologista tutkimusta tekevän Suomen Syöpärekisterin ylläpitäjä. Suomen Syöpäyhdistykseen kuuluu jäseninä 12 alueellista syöpäyhdistystä ja kuusi valtakunnallista potilasjärjestöä. Syöpäjärjestöjen keskustoimistossa työskentelee noin 100 henkilöä. 

Syöpäsäätiö on suurin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja Suomessa. Lahjoitusvaroin toimiva säätiö tukee kotimaista syöpätutkimusta sekä tarjoaa tukea ja neuvontaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Syöpäsäätiöllä on ollut merkittävä vaikutus syöpätutkimuksen ja syöväntorjunnan kehittymiseen Suomessa.

Lue lisää:  www.roosanauha.fi, www.syopasaatio.fi