Siirry suoraan sisältöön

Etsimme kesän ajaksi neuvontahoitajaa Helsinkiin

Tule neuvontahoitajaksi  Syöpäjärjestöjen valtakunnalliseen neuvontapalveluun Helsinkiin kesän ajaksi 4.6. alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toimen haltijan tehtävänä on ensisijaisesti syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä ohjaus ja neuvonta sekä yhteistyö syöpäjärjestöjen eri toimijoiden kanssa.

Valtakunnallinen neuvontapalvelu vastaa potilaiden ja heidän läheistensä sekä syövästä lisää tietoa haluavien henkilöiden kysymyksiin puhelimitse, sähköpostitse ja reaaliaikaisesti verkkokeskustelussa.

Edellytämme hakijalta sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan koulutusta, suomalaisen terveysjärjestelmän vankkaa tuntemusta ja työkokemusta sekä itsenäistä työskentelyotetta. Lisäksi edellytämme syövän hoidon tuntemusta, tietotekniikan valmiuksia ja innokkuutta uuden oppimiseen ja kehittymiseen. Syöpäsairaanhoidon täydennyskoulutus ja toisen kotimaisen kielen hallinta katsotaan eduksi.

Tehtävä on aluksi määräaikainen ajalla 4.6 – 31.8.2018. On todennäköistä, että tehtävä jatkuu myös tämän ajan jälkeen.

Lisätietoa tehtävästä antavat valtakunnallisen neuvontapalvelun päällikkö Taina Häkkinen puh. 050 441 8588 etunimi.sukunimi@cancer.fi tai neuvontahoitaja Tutta Kosonen puh. 050 441 9567. Yhteydenotot puhelimitse mielellään klo 9-15.

Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 23.05.2018 klo 16 mennessä ensisijaisesti sähköisesti osoitteeseen rekrytointi@cancer.fi