Siirry suoraan sisältöön

Etsimme hallinto- ja talousasiantuntijaa

Oletko kiinnostunut perintökaaresta ja talouden hallinnasta? Haluaisitko osaksi työyhteisöä, jossa pääset tekemään työtä aidosti merkityksellisten asioiden parissa?

Syöpäjärjestöihin etsitään organisointikykyistä talousosaajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen tehtävään. Vahvistamme toimintojamme ja pääset työskentelemään yhdessä asiantuntevan kollegan kanssa. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Olet oikea henkilö tehtävään, kun sinulla on jo osaamista taloushallinnon osalta sekä yleisistä hallinnollisista vastuista. Sinulla on taito kohdata ihmisiä erilaisissa elämänvaiheissa arvostavasti. Olet joustava ja kykenet toimimaan itsenäisesti myös paineisissa neuvottelutilanteissa. Arvostamme kiinnostusta perintö-/testamentti -asioita kohtaan ja erityisesti odotamme aitoa halua oppia lisää. Sinulla ei tarvitse olla juridista osaamista, käytössämme on tarvittaessa erikseen juristipalvelut. Talousasioiden osaaminen on olennaista, koska työssäsi tulet käsittelemään mm. testamentin mukaisia omaisuuden myynti- ym. asioita ja työskentelet myös yhteistyössä Syöpäjärjestöjen taloushallinnon kanssa. Lisäksi teet yhteistyötä monien muiden eri tahojen kanssa, joten odotamme sinulta hyvää tilannetajua ja kykyä selkeään kirjalliseen ja suulliseen viestintään.

Tehtävässä vaaditaan pitkäjänteisyyttä ja kokonaisuuksien hahmotuskykyä, sekä kykyä hallita useita samaan aikaan menossa olevia projekteja. Myös dokumentointi on tärkeässä roolissa. Toivomme, että pystyt matkustamaan tarvittaessa kotimaassa, matkapäiviä ei kuitenkaan tule kuin muutama vuodessa. Työtäsi voit tehdä hybridimallin mukaisesti, mutta jonkin verran läsnäoloa vaaditaan toimistolla viikoittain. Suomen kielen taitosi on erinomaisella tasolla, ruotsin kielen taidon katsomme eduksi.

Tehtävän nimike on taloussuunnittelija. Työnkuva on hyvin mielenkiintoinen ja laaja kokonaisuus, ja siihen voi kuulua mm. seuraavia asioita:

 • perunkirjoituksiin ja perinnönjakotilaisuuksiin osallistumista
 • kuolinpesän omaisuuden realisointia, kuten
  • kiinteistöjen / asuntojen myynnin järjestämistä
  • muun omaisuuden realisointia
 • yhteistyötä viranomaisten ja pankkien kanssa

Tarjoamme sinulle Syöpäjärjestöissä:

 • merkitykselliset ja mielenkiintoiset sekä laaja-alaiset työtehtävät arvostetussa ja isossa kansaterveys- ja potilasjärjestössä
 • mukavat ja asiantuntevat kollegat
 • joustavan työajan, hybridityömahdollisuuden
 • erinomaisen työterveyshuollon sekä kattavat lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut

Savuton toimistomme sijaitsee tällä hetkellä Unioninkadulla Helsingin ydinkeskustassa.

Jos olet ihmisläheinen ja organisointikykyinen talouden ja hallinnon osaaja, laita meille hakemuksesi Eilakaislan kautta.

Lisätietoja antaa mielellään Eilakaislan seniorkonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 046 852 2010, sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian.