Siirry suoraan sisältöön

Etsimme data-analyytikkoa

Etsimme Suomen Syöpärekisteriin data-analyytikkoa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtävät keskittyvät tietoluovutusten toteuttamiseen, mutta myös avustamaan väestölähtöisissä syöpäepidemiologisissa tutkimusprojekteissa sekä osallistumaan syöpärekisterin tilastointirutiineihin. Syöpärekisteri palvelee terveydenhuollon toimijoita, päättäjiä ja tutkijoita syöpätiedon tuottamisessa ja syöpätiedon hyödyntämisessä.

Data-analyytikon työtehtäviin kuuluu rekisterin asiakkaiden tietopyyntöjen käsittely, sen pohjalta tehtävä syöpätiedon tuottaminen sekä asiakaskontaktin hoitaminen tietoluovutuksen yhteydessä. Data-analyytikon tehtäviin kuuluvat lisäksi luovutettavien aineistojen tilastolliset perusanalyysit, aineiston muokkaus sekä myös tutkijoiden avustaminen data-analyyttisissä ongelmissa.

Tehtävässä edellytetään R-ohjelman hallintaa ja ohjelmointitaitoja. Eduksi lasketaan kokemus lääketieteellisestä tutkimustoiminnasta. Etsimme palveluhenkistä, huolellista ja motivoitunutta henkilöä. Koeaika on 6 kk.

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai opintojen loppuvaihetta tilastollisen data-analytiikan alalta.
  • Itsenäistä osaamista R tilastollisesta tiedonkäsittelyohjelmasta
  • Hyvää suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Yhteistyökykyä, itsenäisen työskentelyn taitoa ja huolellista luonnetta

Työpaikkamme on savuton.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään sähköpostitse rekrytointi@cancer.fi(avautuu uudessa ikkunassa) 21.5.2018 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat tilastojohtaja Janne Pitkäniemi, puh. 050 372 3335, klo 8.30 – 16.00 tai rekisterin johtaja Nea Malila, puh. 050 – 3055730.