Siirry suoraan sisältöön

Syöpäjärjestöjen palvelut -asiakaskyselyn tietosuojaseloste

Suostumukseesi perustuva henkilötietojesi käsittely

Vastaamalla Syöpäjärjestöjen palvelut -asiakaskyselyyn voi osallistua lahjakorttiarvontaan. Syöpäjärjestöt kerää, käsittelee ja käyttää sinusta henkilötietoja (nimi ja sähköpostiosoite), jonka avulla olet tunnistettavissa suoraan tai epäsuorasti. Henkilötieto tallentuvat sähköiseen kyselypalveluun (Webropol). Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenotto arvonnassa voittaviin henkilöihin. Henkilötietojesi käsittelyn yhteydessä ei harjoiteta automaattista päätöksentekoa eikä profilointia. Evästeitä ei liitetä henkilötietoihin.

Rekisterin tiedot suojataan niin, että henkilötietoon (Webropol-järjestelmään) pääsee kolme nimettyä henkilöä ja rekisteritiedot poistetaan, kun arvonta on suoritettu ja palkinnot on toimitettu voittajille. Antamiasi tietoja ei täydennetä muista lähteistä, eikä henkilötietojasi luovuteta tai siirretä eteenpäin. Henkilötietojasi ei siirretä myöskään EU:n ulkopuolelle eikä kansainvälisiin järjestöihin.

Sinulla on oikeus

  • peruuttaa suostumus (ks. ohjeet alla)
  • päästä henkilötietoihin
  • tietojen oikaisemiseen
  • tietojen poistamiseen
  • henkilötietojen käsittelyn rajoittamiseen
  • siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Henkilötietojen käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Suostumuksen voit halutessasi peruuttaa lähettämällä tiedon sähköpostilla osoitteeseen: heidi.loflund-kuusela@cancer.fi tai postiosoitteeseen: Syöpäjärjestöt, Uudenmaankatu 22,00530 Helsinki.

Sinulla on myös oikeus kannella tietosuoja-asetuksen rikkomuksesta valvontaviranomaiselle. Tietosuojavaltuutetun toimisto, PL 800, 00521, Helsinki, puh. 029 566 6700, tietosuoja(at)om.fi

Rekisterinpitäjä: Suomen Syöpäyhdistys, Unioninkatu 22, 00530 Helsinki

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa: Heidi Löflund-Kuusela, s-posti muotoa etunimi.sukunimi@cancer.fi, 050 438 8841

Tietosuojavastaava: Tapio Luostarinen, s-posti muotoa etunimi.sukunimi@cancer.fi, 050 4647 028