Siirry suoraan sisältöön

Henkilötietojen käsittely neuvontapalvelussa

Valtakunnallinen neuvontapalvelu on Syöpäjärjestöjen ylläpitämä neuvontapalvelu kaikille, joilla on syöpään liittyviä kysymyksiä tai jotka kaipaavat tukea syövästä selviytymiseen.

Yhteydenottaja voi halutessaan pysyä anonyyminä. Neuvontapalvelun henkilökunta ei vaadi sellaisia henkilötietoja, joiden perusteella yhteydenottajan voisi tunnistaa.

Neuvontapalvelun henkilökunta vastaa viestiisi mahdollisimman pikaisesti. Henkilötietosi tallennetaan Suomen Syöpäyhdistyksen neuvontapalvelujen tietokantaan. Voit peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, milloin vaan lähettämällä sähköpostia osoitteella neuvonta (at) cancer.fi. Neuvonta on luottamuksellista: neuvontahoitajia sitoo vaitiolovelvollisuus. Vain neuvontahoitajilla on oikeus lukea viestit.

Neuvontapalvelu vastaa viestiin joko sähköpostitse tai soittamalla. Vastausta varten yhteydenottaja antaa joko sähköpostiosoitteensa tai puhelinnumeronsa. Lomakkeella jätetyt tiedot tallentuvat WordPress-järjestelmän tietokantaan,josta neuvontapalvelun työntekijät poimivat viestin.

Suostumuksen peruuttamisen lisäksi sinulla on oikeus:

  • päästä omiin henkilötietoihin
  • tietojen oikaisemiseen
  • tietojen poistamiseen
  • käsittelyn rajoittamiseen
  • käsittelyn vastustamiseen

Yhteydenottajan tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, eikä niitä käytetä muuhun tarkoitukseen. Neuvontapalvelu seuraa palvelun käyttöastetta laskemalla päivittäisten yhteydenottojen lukumäärään, mutta lukuja käytetään ainoastaan tilastointitarkoitukseen.

Rekisterinpitäjä: Suomen Syöpäyhdistys ry, Unionikatu 22, 00130 Helsinki

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa: Terveysosaston johtaja Juha Heino, Unioninkatu 22, 00130 Helsinki. juha.heino@cancer.fi puh. 050 3866221

Tietosuojavastaava: Tapio Luostarinen tapio.luostarinen@cancer.fi puh. 050 4647 028