Siirry suoraan sisältöön

Helsinki: Voimaa väreistä -kurssi

Rintasyövän sairastaneille ja siitä toipuville suunnattu kasvuryhmä vie osallistujat tutkimusmatkalle värien maailmaan. Kurssilla yhdistellään liikettä, ääntä, kuvan tekemistä ja kirjoittamista yksinkertaisilla harjoituksilla. Mitään ennakkotaitoja ei vaadita. Voit tulla juuri sellaisena kuin olet.

Luomme yhdessä turvallisen tilan, jossa taidetyöskentelyn avulla voimme löytää voimaa ja uusia näkökulmia. Luova tekeminen lisää kehon ja mielen tasapainoa. Kurssi järjestetään Rintasyöpäyhdistyksen toimitiloissa Helsingissä toukokuussa. Tapaamisia on 5 ja yksi tapaaminen kestää 2,5 tuntia. Ryhmään otetaan 8 osallistujaa.

Olet lämpimästi tervetullut!

Ilmoittautuminen täällä: Voimaa väreistä -kurssin ilmoittautuminen

Kurssin ohjaaja:

Kaisa Malmi

Olen koulutukseltani keuhkosairauksien erikoislääkäri ja työskentelen aluesairaalassa Raaseporissa ja Lohjalla. Perheeseeni kuuluu puoliso sekä 8v ja 13v lapset. Sairastuin itse rintasyöpään 2016 ja siitä toipuminen on vienyt aikaa. Taide on minulle voimanlähde ja keino puhua silloin, kun sanat eivät riitä tai niitä ei ole. Nyt olen lähtenyt toteuttamaan pitkäaikaista haavettani ja opiskelen taideterapiaa INARTES instituutissa Helsingissä.

 

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)