Siirry suoraan sisältöön

Verkossa: Vertaistukiryhmä NET-syöpää sairastaville

Ryhmä on suunnattu erilaisia neuroendokriinistä syöpää sairastaville henkilöille. Voit olla joko vastikään sairastunut tai jo pidempään sairauden kanssa elänyt.

Verkkoryhmä järjestetään keskiviikkoisin klo 16:30–18 seuraavasti: 20.1., 3.3., 14.4. ja 9.6.2021 Teams-videopuhelusovelluksen avulla.

Ryhmä tarjoaa mahdollisuuden kohdata samaa, harvinaista sairautta sairastavia henkilöitä ja saat mahdollisuuden jakaa kokemuksia, ajatuksia ja tunteita sekä kuulla, mitä toiset ajattelevat ja mikä on auttanut heitä sairauden keskellä. Keskusteluissa nousee esiin myös vinkkejä arkeen sekä omaan jaksamiseen.

Voit osallistua joko yhteen tai useampaan kertaan oman tilanteesi mukaan.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut viimeistään päivää ennen etätapaamiskertaa ryhmän ohjaajalle neuvontahoitaja Satu Forsströmille p. 050 408 8420 tai satu.forsstrom(at)essy.fi

Verkkotapaamiset toteutetaan Microsoft Teamsissa, joka on maksuton videopuhelusovellus.  Ryhmään voi osallistua tietokoneella tai puhelimella selaimen tai Teamsin oman sovelluksen kautta. Edellytyksenä on vain internet-yhteys ja sähköpostiosoite. Osallistu sinulle sopivasta paikasta. Ryhmään otetaan 6-8 osallistujaa kerrallaan. Tarkemmat ohjeet Teamsiin liittymisestä lähetetään ryhmään ilmoittautuneille ja Teamsin käyttöä voidaan myös testata etukäteen ryhmän järjestäjän kanssa.

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)