Siirry suoraan sisältöön

Verkkovertaisryhmä melanoomaan tai muuhun ihosyöpään sairastuneille ja läheisille

Lämpimästi tervetuloa mukaan verkkovertaisryhmään, joka on suunnattu melanoomaan tai muuhun ihosyöpään sairastuneille henkilöille ja heidän läheisilleen.

Verkkovertaisryhmän etäkohtaamiset ovat luottamuksellisia ja vapaamuotoisia mahdollisuuksia kohdata toisia ihosyöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Jokaisella kokoontumiskerralla on jokin teema, josta keskustelua voi käydä, mutta yhtä lailla tilaa ja aikaa on kokemuksille, kuulumisille ja vapaalle keskustelulle. Etäkohtaamiset toteutuvat MS Teamsissa ja niitä ohjaavat vapaaehtoisemme Maria ja Sirpa.

Ensimmäisellä tapaamiskerralla aikaa on varattu tutustumiselle ja ryhmän sääntöjen läpikäymiselle. Toisella tapaamiskerralla aiheena on mm.  MPNE:n (Melanoma Patient Network Europe) melanoomatapahtuma. Toiveita aiheista voi esittää ohjaajille Maria ja Sirpalle verkkovertaisryhmän keskustelun ohessa.

Ilmoittautuminen verkkovertaisryhmään: https://link.webropolsurveys.com/S/B4F909DDA5115D33

Voit ilmoittautua samalla kertaa yhteen tai useampaan verkkovertaisryhmään. Linkin osallistumista varten saat ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään tapahtumapäivänä.

Lisätietoja verkkovertaisilloista Suomen Syöpäpotilaat ry:n Miia Merikalliolta tai Suvi Sileekankaalta (etunimi.sukunimi@syopapotilaat.fi).

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan juuri sellaisena, kuin olet! Mukavaa, että olet toiminnassamme mukana!

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)