Siirry suoraan sisältöön

Vapaaehtoisten ja vertaisten päivä, Helsinki

Suomen Syöpäpotilaat ry järjestää syksyllä 2022 neljä tapahtumaa kaikille, joita syöpä sairautena koskettaa; sairastuneille, läheisille ja ihmisille, jotka työssään kohtaavat syöpään sairastuneita perheitä.

Tapahtumien tarkoitus on tarjota luotettavaa tietoa, tukea, toivoa sekä vertaisuuden kokemuksia potilaan polulle.

************************************************************

Tervetuloa Vapaaehtoisten ja vertaisten päivään 10.9.2022 klo 10.30-16.00. Tilaisuus järjestetään Scandic Hotelli Simonkentässä, Helsingissä, osoite on Simonkatu 9.

Päivän ohjelma

Klo 10.30-11.00 Tervetuloa yhteiseen päivään, Vapaaehtois- ja vertaistoiminnan yhteiskehittämishanke ”Vertaisena” -hankekoordinaattorit Miia Merikallio ja Aleksi Leppänen, Suomen Syöpäpotilaat ry
Klo 11-11.50 Ajankohtaista syövästä ja Syöpäjärjestöistä, lääketieteen tohtori, patologian erikoislääkäri, Syöpäjärjestöjen pääsihteeri Juha Pekka Turunen
Klo 12-13.00 Lounas ja näytteilleasettajiin tutustuminen
Klo 13.00-13.30 Kokemuspuheenvuoro omasta potilaan polusta, Marja Airola
Klo 13.30-14.20 Vakava sairaus ja mieli, syöpätautien dosentti, psykoterapeutti Päivi Hietanen
Klo 14.20- 14.40 Päiväkahvi ja näytteilleasettajiin tutustuminen
Klo 14.40-15.30 Yhdessä potilaan polulla; vertaisuudesta voimaa, Miia Merikallio ja Aleksi Leppänen
Klo 15.30-16.00 Päivän päätös

Olet lämpimästi tervetullut mukaan yksin tai yhdessä läheistesi kanssa! Päivässä tarjotaan lounas ja päiväkahvit. Osallistuminen on maksutonta.

Ilmoittaudu tästä(avautuu uudessa ikkunassa). Lisätietoja päivästä SSP:n Vertaisena-hankkeen(avautuu uudessa ikkunassa) Miia Merikalliolta, miia.merikallio(at)syopapotilaat.fi.

Näytteilleasettajina: Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry(avautuu uudessa ikkunassa), Colores – Suomen Suolistosyöpäyhdistys ry(avautuu uudessa ikkunassa) ja Suomen Syöpäpotilaat ry(avautuu uudessa ikkunassa). Mukana päivässä on myös yhdistysten vapaaehtoistoimintaan koulutettuja tukihenkilöitä!

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)