Siirry suoraan sisältöön

Uusien vertaistukihenkilöiden koulutus jatkuu

Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry:llä on noin 70 yhdistyksen kouluttamaa vapaaehtoista vertaistukihenkilöä (”Vetua”). Olisitko Sinä kiinnostunut kohtaamaan ihmisiä vertaistukihenkilönä vapaaehtoistyössä? Mielekäs vapaaehtoistyö on tekijälleen vahvistavaa, voimaannuttavaa, tarjoaa onnistumisen kokemuksia ja on mahdollisuus kohtaamiseen sekä uuden oppimiseen! Jos olet itse sairastunut rintasyöpään ja sairastumisestasi on kulunut aikaa vähintään (1-) 2 vuotta tai olet rintasyöpään sairastuneen läheinen ja haluaisit toimia vertaistukihenkilönä samassa elämäntilanteessa oleville ihmisille, joita sairaus koskettaa, ilmoittaudu mukaan koulutukseen!

Vertaistukihenkilökoulutus aloitetaan verkossa Microsoft Teams-alustalla syksyllä 2020 ja tammikuussa 2021 koulutuksemme päättyy kasvokkain toteutuvaan kohtaamiseen.

Lisätietoja koulutuksesta; Miia Merikallio, Syöpäsairaanhoitaja, vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, miia.merikallio@europadonna.fi. Ennen koulutuksen toteutumista toiminnassa mukana olevat Vetumme ovat yhteydessä puhelimitse koulutuksesta kiinnostuneisiin, jolloin on mahdollista lisätä yhteistä ymmärrystä tulevasta toiminnasta yhdistyksessämme.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan tekemään arvokasta ja merkityksellistä vapaaehtoistyötä yhdistyksessämme! Yhdessä olemme enemmän!

HUOM! Koulutus on alkanut 15.10.20 ja ryhmä on täynnä. :) Lämmin kiitos mielenkiinnostasi vapaaehtoiseen vertaistukitoimintaan!

 

 

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)