Siirry suoraan sisältöön

Tukea työhön -verkkokurssi työelämään palaaville ja siellä jo oleville syöpäpotilaille

Suomen Syöpäpotilaat ry järjestää syys-lokakuussa verkkopohjaisen sopeutumisvalmennuskurssin. Kurssi on tarkoitettu syöpäpotilaille, jotka ovat palaamassa työelämään sairausloman jälkeen tai jotka ovat tällä hetkellä työelämässä, mutta kaipaavat tukea ja keinoja työssä jaksamiseen.

Kurssin tavoitteena on lisätä ymmärrystä omasta jaksamisesta ja tukea osallistujien kykyä tehdä suunnitelmia työelämään liittyen. Lisäksi kurssilla opitaan tunnistamaan omia vahvuuksia ja osaamista sekä jaetaan kokemuksia vertaisten kanssa.

Kurssi toteutetaan verkkokurssina, johon ei kuulu lainkaan tapaamisia. Kurssin kesto on yhteensä seitsemän viikkoa, josta aktiivista kurssityöskentelyä on viisi viikkoa. Ensimmäiset kaksi viikkoa käytetään muun muassa kurssialustaan tutustumiseen ja muihin valmisteluihin.

Joka viikko käsitellään yhtä teemaa verkkotehtävien, itseopiskelumateriaalin sekä vertaiskeskustelujen avulla. Kurssin vetäjänä toimii sosiaalipsykologi, psykoterapeutti Riikka Koivisto.

Kurssille voi ilmoittautua 26.8.2019 asti alla olevalla lomakkeella. Osallistuminen on maksutonta, mutta vaatii internet-yhteydellä varustetun tietokoneen, tabletin tai matkapuhelimen.

Kurssille valitaan 12 osallistujaa.

Ilmoittautuminen kurssille on päättynyt.

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)