Siirry suoraan sisältöön

Tampere: Valokuvanäyttelyn avajaiset

Sari Niemisen valokuvanäyttely Tässä hetkessä minä elän! aukeaa Tampere-talon Talvipuutarhassa. Lämpimästi tervetuloa avajaisiin su 12.11.2023 klo 12-14!

Näyttely on avoinna 12.11.- 25.11.2023
ti-ke klo 9-17
to klo 9-19
pe klo 9-17
la-su klo 10-17

Tietoa näyttelystä:

Rintasyöpäyhdistys Europa Donna Finland ry:n jäseniä osallistui kuvausprojektiin, jossa kuvattiin heidän alastonta keskivartaloaan. Kaikki kuvatut ovat rintasyövän sairastaneita.

”Naisena on vaikea hyväksyä itsensä sellaisena kuin on. Haluan kuvata valokuvilla, että on hyvä ja kaunis olla sellaisenaan. Minulla itsellä on leikattu rintasyöpä vuonna 2014 joulukuussa, levinneisyys todettu 2018.

Alastomuus itsessään kiehtoo, olemme kaikki erilaisia kooltamme ja muodoiltamme. Haluan kuvata ihmisen kauneutta omalla tavallaan ja näen kauneuden kaikenlaisina muotoina.

Tässä valokuvanäyttelyssä kuvaan lähinnä informatiivisesti ja formalistisesti keskivartaloalastomuutta. Ajatuksena on tukea rintasyöpäpotilaita heidän kamppailussaan muuttuneen vartalon hyväksymisessä. Mallit ovat eri ikäisiä ja kokoisia ja osalla levinnyt rintasyöpä”, kertoo Sari Nieminen.

 

Alkuperäinen tapahtumasivu (avautuu uudessa ikkunassa)